Swisspearl Plank

Er dine kunder vilde med træværk på facade, gavl, udhæng og stern, men knap så vild med at male og vedligeholde det?

Så er Swisspearl Plank den helt rette løsning til dem. Brædderne som er af miljøvenligt fibercement har et elegant og naturtro træ-look, og kan bruges overalt på huset. Swisspearl Plank bevarer sit flotte udseende i mange år, og kræver minimal vedligeholdelse, efter de er monteret. Den nemme montage samt vedligeholdelse gør plankerne ideelle til renoveringsprojekter.

Swisspearl Plank er let at håndtere og montere, og fås med et komplet tilbehørsprogram for en flot og fuldendt finish. En renovering af den eksisterende facade kan således være en god idé, så den kommer til at fremstå pæn og ny igen.

En facaderenovering kan desuden give dig en række energimæssige fordele, hvis der samtidigt efterisoleres i forbindelse med din renovering af facaden.

Byggeri med swisspearl fibercement planker

Nyt boligkvarter satser på mindre vedligeholdelse med fibercement

Vedligeholdelsesvenlige byggematerialer anvendes i større grad i byggeriet. Det er et nyt boligkvarter i Fredensborg et godt eksempel på. Her slipper beboerne nemlig for at tage arbejdshandskerne på, da husene næsten kan passe sig selv.

Den stigende efterspørgsel på vedligeholdelsesvenlige byggematerialer kan også mærkes hos Swisspearl, og det er ifølge Salgsdirektør Karsten Østergaard Larsen en trend, der vinder endnu større indpas.

”Boligkvarteret i Fredensborg er for os endnu et godt eksempel på, at byggematerialer med minimal vedligeholdelse er kommet for at blive og stadig vinder større indpas i det danske boligbyggeri. - Der findes mange måder at sammensætte vores produkter på, som her i Asminderødhave, hvor fibercementbrædderne tilfører et minimalistisk og råt udtryk til murstenene. Vi har ingen facitliste på, hvordan vores produkter skal bruges designmæssigt, da vi i stedet går efter at give arkitekten frihed til at kunne gøre det bedste for det enkelte byggeprojekt – og det er godt at se, når det lykkedes i praksis" slutter Karsten Østergaard Larsen.

Anvendte Swisspearl produkter: Swisspearl plank og paneler i glat og sort

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale Bygma, hvis du vil vide mere om Swisspearl planker.

Udvalgte Swisspearl produkter

Herunder finder du udvalgte produkter fra Swisspearl fra det samlede udvalg af fibercement planker.

Er du logget ind?

Kun Bygma proff kunder kan se udvalget i denne artikel og på Bygma Proff online sider.