Belægning

Bygma har et stort udvalg i forhold til belægning; herunder belægningssten, havefliser, herregårdssten, granitsten, sand, grus, fugesand, stenmel og fiberdug.

Udendørsbelægninger bruges ofte for at give et fast område, hvor personer, biler eller begge dele kan færdes ubesværet. Hvis udendørsbelægningen lægges korrekt, bliver resultatet en overflade, der næsten er vedligeholdelsesfri og ukrudtsfri.

Står du og skal til at lave en ny indkørsel, terrasse eller noget helt tredje, der kræver belægning, så kan du finde det hos Bygma. Vi har også et udvalg af fiberduge, som kan hjælpe til at stabilisere indkørsler, terrasser eller andre steder med belægningssten eller fliser. Fiberdugene kan også bruges for at undgå ukrudt.

Valg af belægningssten og havefliser

Der er mange muligheder at vælge mellem, når det kommer til belægning. Det er derfor vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilken type, der passer bedst til dit projekt. Du skal huske at have anvendelsen med i betragtning. Hvis du vil bruge sten eller fliser til belægning i fx en indkørsel eller carport, er det vigtigt, at det er nogle solide fliser, der kan holde til vægten af en bil.

Udover, at det er vigtigt, at du tænker på det praktiske, når du skal have lagt ny belægning, skal du også overveje udseendet. Der findes mange forskellige former belægningssten og fliser. De kan variere i form, farve og overfladebehandling. Der er utallige muligheder til, hvordan dit nye projekt kommer til at se ud. Belægningsstenene og fliserne kan lægges i mange forskellige former og mønstre, så der er mulighed for nærmest at skræddersy belægningen.

Værktøj og udstyr til lægning af fliser og sten

Bygma kan også hjælpe dig med alt det nødvendige værktøj og udstyr, når du skal lægge sten og havefliser. Under måleværktøj finder du fx vaterpas, så fliserne kan ligge plant og få den rigtige hældning. Retteskinner til fliselægning finder du i flere forskellige længder. Vi fører også et udvalg af engangsmasker til beskyttelse mod den sundhedsskadelige flisestøv samt sikkerhedssko.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle