Få installeret linjedræn i indkørsel, have eller på terrassen

Undgå vand i skoene på udearealerne omkring din bolig og få installeret et linjedræn med støbejernsrist. Foruden våde sokker er store vandplamager på terrassen eller indkørslen med til at ødelægge din flisebelægning. Derfor er det nødvendigt at lede vandet væk fra belægningen.

Om Sapolite 2000 drænrende

Et Sapolite 2000 linjedræn klarer de fleste mindre afvandingsproblemer på en overskuelig og effektiv måde. Samtidig får du en robust rist, der med tiden får en flot rødrustet patina og således bidrager til æstetisk flot til uderummet omkring din bolig.

Renden er fremstillet af polymerbeton, en ekstra hårdfør og frostsikker beton. I garagepakken får du tre render á en meter, der er lige til at lægge ned. Sammen med renderne følger også tre støbejernsriste med indbygget ristelås, så risten ligger godt og stabilt uden at vippe.

Hvor skal vandet fra drænet ledes hen?

Den ene af de tre render i pakken har en indstøbt studs med fastmonteret plastrør. Fra studsen kan renden tilkobles det eksisterende regnvandssystem. Er der ikke mulighed for dette, kan vandet fra renden alternativt ledes til et regnbed i haven eller tilkobles en faskine.

Støbejernsrist der tåler bilkørsel

Støbejernsristen er ikke bare et smukt element i flisebelægningen, men muliggør også kørsel hen over risten. Sapolite 2000 med støbejernsrist er velegnet til en belastning fra personbiler på op til 3500 kg.

Skal linjedrænet anvendes foran et indgangsparti eller lignende, hvor der kun vil være gående trafik, er det desuden muligt at vælge garagepakken med galvaniserede riste.

Obs: Husk at søge tilladelse og bruge autoriseret kloakmester til dræn

Når du etablerer omfangsdræn omkring et eksisterende énfamiliehus, der afleder drænvand til kloak, skal du søge om en tilslutningstilladelse. 

Udførelse af dræn omkring bygninger skal desuden udføres af autoriseret kloakmester, uanset om drænvandet ledes til kloak eller nedsives.

Du søger om tilladelse på Byg og Miljøs hjemmeside.

Dræn til garage og indkørsel

Let dræn med komplet garagepakke

Kom let og hurtigt i gang. Polysan har samlet tre meter Sapolite 2000 linjedræn i en komplet garagepakke. 

Linjedrænet kan anvendes i indkørslen, ved indgangspartier eller hvor der er behov for at lede vandet væk.

Slip for våde sokker. Kontakt din lokale Bygma, og lad os samarbejde om at finde den rigtige løsning til dit projekt

Dræn med rist foran hoveddør

Rist og dræn foran hoveddør

Beskyt boligen mod indtrængende vand og fugt i fundamentet. Led regnvandet væk fra hoveddøren med Polysans produkter til dræn.

Dræn foran drivhuset

Benyt dræn foran drivhus

Beskyt drivhuset og orangeri ved at lede regnvandet til nærmeste brøn. De slidstærke støbejernsriste er ikke kun effektive, men gør det også let at skabe en flot beskyttelse af udendørsbygninger.

Om Polysan

Polysan er stiftet, som 100 % familieejet aktieselskab, i 1978 af ingeniør Ole Wibholm.

Polysan fremstiller en lang række produkter til bygge- og landbrugssektoren i stærk polymerbeton. Alt produceres på den danskejede fabrik i Nr. Broby på Midtfyn.

Sortimentet udbydes ikke kun i Danmark, men distribueres også til en række lande på verdensplan.

Kloak og afløb

Kig i det store udvalg af brønde, dræn- og kloakrør og muffer til dine kloakprojekter.

Have

Find inspiration og guides til dine haveprojekter her.