Grill

Stort udvalg i Napoleon grill og tilbehør

Bygma fører et stort udvalg af grill og grilltilbehør fra Napoleon, Hot Wok og Backyard Living, uanset om du foretrækker el-grill, kuglegrill, kulgrill eller gasgrill. På Bygma.dk finder du alt fra den klassiske kuglegrill og den lille el-grill til den helt store gasgrill med røgovn, der er udekøkkenets centerpiece.

Alt i grilludstyr og gode tilbud - også i din lokale Bygma

Online fører Bygma også grilltilbehør som grillredskaber, pizzaovn, rotisseri, grillbakke, grilltermometer, pizzasten, grillkul og produkter til grillrengøring.

I din lokale Bygma kan du helt sikkert også finde gode tilbud på tilbehør til din Napoleon grill, som vi ikke fører online, herunder grillkul og briketter, hvis du foretrækker den klassiske smag og duft af kulgrill.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Lille gasgrill på bord

  Forskellige grill typer

  Der er mange forskellige typer af grill på markedet, og hos Bygma hjælper vi dig med at finde præcis den grill, der passer til dine behov. De mest udbredte modeller inkluderer kulgrill, gasgrill, elektrisk grill og røgeovne, ligesom der findes mange producenter herunder, Napoleon, Cook It, Weber, Dangrill og Broil King.

  Fra kulgrill til gasgrill - hvad har du brug for?

  Kulgrill er den mest traditionelle type, hvor du bruger kul eller briketter som brændstof for at få den klassiske grillsmag. Uanset om det er en kuglegrill eller flad grill, kan det dog være udfordrende at styre temperaturen under madlavningen, ligesom der er en del mere rengøring end ved gasgrillen.

  Kulgrill fås i mange forskellige størrelser, helt fra den lille transportable kulgrill til store kuglegrill, hvor du kan håndtere flere niveauer, så du kan placere kød og tilbehør i et område med rette temperatur. Napoleon Apollo er en kombineret røgovn og kulgrill, og p.t. den eneste serie af kulgrill fra Napoleon.

  Fælles for kulgrillen er, at de kræver en del rengøring og gode briketter. Netop derfor er gasgrillen også blevet mere populær.

  Gasgrillen er ikke kun et alternativ

  Gasgrillen er et praktisk alternativ til kulgrillen, men er meget mere end det. Med en gasgrill justerer du temperaturen med en knap og undgår samtidig røg, snavs. Du reducerer også risikoen for, at maden pludselig brænder på, fordi kul eller briketterne kan variere i temperatur.

  Napoleon gasgrill bruger desuden JETFIRE under optænding, så du ikke skal vente på at grillen bliver varm. På den måde sparer du tid og besværet ved at skulle fyre op i grillstarteren med kul, hælde kullene over i kuglegrillen og sørge for løbende opfyldning med nye briketter.

  I flere af Napoleons modeller får du både infrarøde zoner, SIZZLE ZONE til hurtig ristning af overflader, wok område og motoriseret rotisseri. Alt der gør det let at lave mange flere typer mad på grillen end du måske normalt ville have gjort med en lille kuglegrill.

  I Bygmas udvalg finder du alt fra den lille transportable grill TravelQ til det helt store udekøkken med modellen Prestige Pro.

  Brugervenlig el-grill - velegnet til altaner, små terrasser og indendørs madlavnin

  El-grillen er den nemmeste og mest brugervenlige grill, da den kun kræver tilslutning til en stikkontakt for at være klar til brug. Har du adgang til strøm på terrassen eller altanen, er el-grillen bestemt værd at overveje.

  Opvarmningstiden er lunhurtig, og du undgår at vente på, at kul eller gas når den ønskede temperatur. Samtidig styrer du let temperaturen på el-grillen, der oftest er udstyret med indbyggede termostater, så du let tilbereder mad præcis som på komfuret.

  Rengøringen er også enkel, da der ikke er aske eller kulrester, der skal fjernes. El-grillen kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør den ideel til brug på altaner, i køkkener eller endda i lejligheder med begrænsninger for udendørs grillning.

  Napoleon Grill tilbehør - brug grilludstyr i god kvalitet

  Der findes utrolig meget tilbehør og grilludstyr derude, som gør din oplevelse bedre og nemmere. Det er dog vigtigt at du er kritisk med kvaliteten for at undgå at du brænder hænderne på en lidt for varm grilltang, at panden eller pizzasten tager skade ved høje temperaturer eller at det er svært at ramme den rette kernetemperatur pga. unøjagtige grilltermotre.

  Hos Bygma handler du ud fra et stort udvalg af Napoleon grill tilbehør, der lever op til den høje standard som Napoleons forskellige modeller tilbyder. Uanset om du skal bruge foliebakker, tænger eller en grillbørste til rengøring, finder du alt i tilbehør både online og i din lokale Bygma.

  Rengøring af grillrist

  Opbevaring og rengøring af din grill

  Har du købt en flot gasgrill, der pryder terrassen i sommerhalvåret, vil du helt sikkert også passe på den. Udover at rengøring og vedligehold sikrer at den ser flot ud, så er regelmæssig rengøring også vigtig for at undgå lækager og have brændere der leverer den bedst mulige varme.

  Sådan opbevarer du din grill

  Opbevaring af din grill er vigtigt for at sikre, at den holder sig i god stand og fungerer optimalt i mange år fremover. En god måde at opbevare din grill på er ved at dække den til med et passende grilldække. Dækket beskytter grillen mod det lunefulde danske sommervejr, der sammen med slid og brug, en forårsager rust og beskadigelse af grillen over tid.

  Selvfølgelig kan du også overveje at opbevare din grill i et have skur eller en garage. Her er det dog særlig vigtigt, at du er sikker på kullene er helt slukkede, hvis du bruger kulgrill.

  Har du i stedet en gasgrill, og sætter den væk i vinterhalvåret, bør du afmontere brænderne og opbevare dem indendørs.

  Husk at rengøre din grill grundigt, inden du opbevarer den, da madrester og fedt ikke kun tiltrække skadedyr og insekter mens overtid også ødelægge overfladebehandlingen. Det er også vigtigt at tømme gasbeholderen og opbevare den et sikkert sted, væk fra varmekilder og åben ild.

  Opbevarer du din grill korrektm kan du nyde den i mange år fremover og være sikker på den er hurtigt klar til indsats.

  Sådan rengør du din grill

  Rengøring af din grill er essentielt når du vil have at alle funktioner bliver ved med at fungere. Det er lige fra brændere, tændingssystem til grillristen der kræver løbende rengøring og vedligehold.

  Start med grillristen.

  Når grillen er kølet af, fjerner du de madrester der eventuelt sidder på grillristen. Brug en korrekt stålbørste eller skraber og undgå at bruge for meget kraft, så du gør mere skade end gavn.

  Sidder madresterne meget hårdt fast, kan du smøre brun sæbe på området og pakke det i husholdningsfilm. Efter et par timers ventetid burde du kunne fjerne det.

  Vask derefter grillristen i varmt sæbevand og tør den af med en klud.
  Fedtbakke og bundbakke skal løbende tømmes og rengøres
  Fedt og foliebakker skal løbende kontrolleres og udskiftes efter behov, det sidste du har lyst til er en bakke der løber over og sviner unødigt.

  Det samme gælder en eventuel bundbakke, som de større grillmodeller har. Tag bundbakken ud og vær grundig om at rengøre den, da der kan udbryde ild i varme madrester og fedt.

  Gasgrillen kræver et ekstra tjek før opstart

  Hold altid løbende kontrol med gasslangen for at undgå farlig lækage.
  Der medfølger altid vejledning i kontrol af gasgrillens slange og beholder i vejledningen, som du bør følge før du begynder med at grille.

  Rengøring af grillens øvrige områder

  En fugtig klud er som regel nok til at rengøre de øvrige områder såsom skabslåger, toplåg og sideborde. Husk dog at tørre overfladerne af med et tørt viskestykke eller en tør klud, så du ikke efterlader fugt.

  Husk i øvrigt at komme ind i de små kroge. Det er ofte her mange sjusker med rengøringen, og derfor også her de hyppigst oplever at grillen samler rust.

  Når grillen er meget snavset

  Har du haft gang i den store havefest, vil du ofte opleve en meget snavset grill. Her er varmt vand som regel ikke nok. Her er det vigtigt ikke at bruge kraftige rengøringsmidler, da de kan ødelægge overfladebehandling og fjerne mærkater og symboler på grillen.

  Benyt et korrekt grillrengøringsmiddel som fx Napoleon Grill cleaner, Napoleon Power Cleaner og brug efterfølgende Napoleon Grill protector. Læs mere om korrekt vedligehold af din grill i vejledningen - det betaler sig!

  Fordi du kigger efter grill og grilludstyr

  Grill tilbehør til Napoleon grill

  Alt i grill tilbehør

  Opgradér tilbehøret til din Napoleon grilloplevelse. Find alt i tilbehør til rengøring og nemmere madlavning. 

  Guide til grillmad med Napoleon gasgrill

  Guide: Napoleon gasgrill

  Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. 

  Udvalg af havehegn i træ hos Bygma

  Alt til dit hegn

  Hos Bygma finder du et stort udvalg i stolper, stolpehatte, hegnsbrædder og systemhegn.