Vitavia drivhuse farvet

Sorte drivhuse med stilrene profiler

I Bygmas udvalg finder du Vitavia drivhuse med sorte profiler. Uanset om det er et stort drivhus til orangerier eller et vægdrivhus, giver de sorte profiler et moderne, stilrent look, der skaber en slående visuel kontrast i haven.

De sorte profiler er ideelle ikke kun for de større væksthuse, men også for minidrivhuse, hvor de fremhæver glassets kvalitet og skaber en flot ramme om planterne. Den sorte farve er yderst praktisk, da den effektivt skjuler snavs og pletter, hvilket forenkler rengøringen og sikrer, at dit sorte drivhus ser velholdt ud over tid.

Indendørs fremhæver et sort drivhus også planternes farver og former, hvilket forstærker den æstetiske oplevelse. Et sort drivhus er et populært valg blandt mange haveejere, da det visuelt passer godt sammen med næsten alle typer boliger og oftest fremstår mere stilrent end de klassiske drivhuse i blank aluminium.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Sorte drivhuse fra Vitavia

  Fordelene ved et sort drivhus

  Der er både fordele og ulemper ved forskellige farver og materialer til dit drivhus. Et drivhus med sorte profiler byder på en række fordele, hvis betydning varierer afhængig af dine ønsker og behov.

  Et sort drivhus har tendens til at absorbere solens stråler mere effektivt, hvilket kan betyde, at drivhusets indre temperatur ændres hurtigere end i et traditionelt aluminiumsdrivhus med blanke profiler. Dette kan være både en fordel og en ulempe, afhængigt af ønsket om en højere temperatur tidligere på sæsonen.

  Det sorte drivhus påvirker også det visuelle udtryk i din have anderledes end f.eks. et drivhus i blank aluminium. For nogle er de sorte profiler mere tiltalende, mere elegante og nemmere at integrere i havemiljøet.

  Vær opmærksom på sorte drivhuse, hvis du har børn

  Husk, at et drivhus med sorte profiler kan blive meget varmt i sommermånederne, hvilket ikke kun kan være skadeligt for planterne, men også uhensigtsmæssigt, hvis du har små børn. På varme dage kan børn nemt brænde sig på de opvarmede profiler.

  Alu drivhus med sorte profiler

  Alu drivhuse der er lette at samle

  Aluminiumsdrivhuse fra Vitavia er generelt nemme at samle. Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne. 

  Glasset i de forskellige drivhuset er enten hærdet glas, eller polycarbonat, som begge er stærke materialer. Selvom du naturligvis skal passe på materialerne under montering, så behøver du ikke frygte at hverken det hærdede glas eller polycarbonaten går i stykker.

  Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne.

  Desuden leveres Vitavia drivhusene med en detaljeret samleanvisning, der trin for trin viser, hvordan drivhuset skal samles, både med og uden fundament. Start med at montere bundrammen og fortsæt derefter med montering af siderne og taget. De fleste aluminiumsdrivhuse bruger enkle samlinger, såsom skruer eller klik-systemer, der gør det nemt at montere delene sammen.

  I vores guide til Vitavia drivhuse kan du også finde udvalgte videoer med gode råd og vejledning til montering og opsætning af aluminiumsdrivhusene. 

  Inspiration når du kigger på sort drivhus

  Havemøbler til terrassen

  Find de rette havemøbler

  Alt fra trællebænke til borde og foldestole, så du kan samle familien og naboer på terrassen-

  Bangkirai terassebrædder på trappe

  Alle typer terrassebrædder

  Skal du bygge terrasse fører vi et stort udvalg i terrassebrædder af højeste kvalitet.

  Store fliser og terrasse

  Guide til belægning med fliser

  Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.