Vitavia drivhuse alu

Klassisk drivhusdesign i aluminium

Søger du efter et klassisk drivhus med umalede aluminiumsprofiler, kan du vælge blandt en lang række modeller fra Vitavia. Aluminiumsdrivhusene fra Vitavia fås i mange forskellige størrelser og prisklasser. Fælles for dem er, at de kombinerer holdbarhed med et flot udseende til en rimelig pris.

De mange forskellige designs, prisniveauer, holdbarhed og let montage gør aluminiumsdrivhusene fra Vitavia til et oplagt valg at undersøge, når du vil finde drivhuset til haven. Vitavias kvalitetsdrivhuse er kendt for deres robuste konstruktion og evne til at modstå både kraftig vind og barskt vejr, hvilket sikrer, at dine planter er beskyttet året rundt.

Med et aluminiumsdrivhus fra Vitavia opnår du en optimal balance mellem sollys og skygge, hvilket er afgørende for sund plantevækst.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Klassisk drivhus i aluminium

  Fordelene ved et alu drivhus

  Et aluminiumsdrivhus har fæere fordele i forhold til drivhuse af fx træ og stål. Udover at aluminium holder prisen nede uanset størrelse og areal, samt at alu drivhusene fås i flere farver, er der fælles fordele ved et alu drivhus:

  Det er holdbart: Aluminium er et vejbestandigt materiale, der tåler udsvingene i temperatur og fugt, som et drivhus udsættes for - både ude og inde. Aluminium ruster ikke og tager ikke skade af sollys eller fugtighed, som du vil opleve med træ.

  Lette byggematerialer: Et drivhus af aluminium er er nemt at montere, afmontere og flytte, fordi det er lettere end hvis det er bygge af fx. træ eller stål. Selvom det er let, er det stadig stærkt og holdbart.

  Stort set vedligeholdelsesfri: Der er en grund til at alu drivhuset er klassisk og synligt i mange haver: Et aluminiums drivhus er nemt at vedligeholde, kræver ikke maling eller lakering for at beskytte det mod vejret.

  God isolering: Aluminium er en fremragende termisk isolator. Det betyder, at det vil hjælpe med at opretholde en konstant temperatur inde i drivhuset. Dette er vigtigt for at skabe et optimal

  Alu drivhus med sorte profiler

  Alu drivhuse der er lette at samle

  Aluminiumsdrivhuse fra Vitavia er generelt nemme at samle. Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne. 

  Glasset i de forskellige drivhuset er enten hærdet glas, eller polycarbonat, som begge er stærke materialer. Selvom du naturligvis skal passe på materialerne under montering, så behøver du ikke frygte at hverken det hærdede glas eller polycarbonaten går i stykker.

  Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne.

  Desuden leveres Vitavia drivhusene med en detaljeret samleanvisning, der trin for trin viser, hvordan drivhuset skal samles, både med og uden fundament. Start med at montere bundrammen og fortsæt derefter med montering af siderne og taget. De fleste aluminiumsdrivhuse bruger enkle samlinger, såsom skruer eller klik-systemer, der gør det nemt at montere delene sammen.

  I vores guide til Vitavia drivhuse kan du også finde udvalgte videoer med gode råd og vejledning til montering og opsætning af aluminiumsdrivhusene. 

  Mere inspiration mens du kigger på alu drivhuse

  Drivhuse og Orangerier

  Drivhuse og orangerier

  Skab din egen oase for planter og familie med drivhuse og orangerier i Bygmas udvalg.

  Havemøbler til terrassen

  Find de rette havemøbler

  Alt fra trællebænke til borde og foldestole, så du kan samle familien og naboer på terrassen-

  Store fliser og terrasse

  Guide til belægning med fliser

  Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.