Vitavia drivhuse grøn

Grønne drivhuse er mindre påtrængende

Grønne drivhuse tilbyder en æstetisk og naturlig charme, som smukt blander sig med havens omgivelser. Modellernes grønne profiler er ideelle for dig, der sætter pris på visuel skønhed i haven, kvalitet og har øjne for de små detaljer.

De grønne profiler minimerer også risikoen for blænding bedre end traditionelle blanke aluminiumsprofiler. Det gør gør arbejdet i drivhuset mere behageligt, især i solrigt vejr. ligesom det også begrænser risikoen for genskin ind i værelser og stue i boligen

Ofte fremstår et grønt drivhus også mindre påtrængende og integreres let i haven, hvilket skaber en mere organisk oplevelse. Derfor er Vitavias modeller med grønne profiler for dig, der har behov for at dit drivhus falder naturligt ind i haven og tilbyder en effektiv kamuflage, der skiller sig ud fra almindelige alu profiler.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Grønt drivhus der falder ind i havens omgivelser

  Fordelene ved et grønt drivhus

  Et grønt drivhus kan være en fantastisk tilføjelse til din have. Nogle er specifikke for netop drivhuse med grønne profiler, andre er generelle fordele ved at tilføje et drivhus til haven.

  Det er holdbart: Aluminium er et vejbestandigt materiale, der tåler udsvingene i temperatur og fugt, som et drivhus udsættes for - både ude og inde. Aluminium ruster ikke og tager ikke skade af sollys eller fugtighed, som du vil opleve med træ.

  Lette byggematerialer: Et drivhus af aluminium er er nemt at montere, afmontere og flytte, fordi det er lettere end hvis det er bygge af fx. træ eller stål. Selvom det er let, er det stadig stærkt og holdbart.

  Stort set vedligeholdelsesfri: Der er en grund til at alu drivhuset er klassisk og synligt i mange haver: Et aluminiums drivhus er nemt at vedligeholde, kræver ikke maling eller lakering for at beskytte det mod vejret.

  God isolering: Aluminium er en fremragende termisk isolator. Det betyder, at det vil hjælpe med at opretholde en konstant temperatur inde i drivhuset. Dette er vigtigt for at skabe et optimal

  Alu drivhus med sorte profiler

  Alu drivhuse der er lette at samle

  Aluminiumsdrivhuse fra Vitavia er generelt nemme at samle. Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne. 

  Glasset i de forskellige drivhuset er enten hærdet glas, eller polycarbonat, som begge er stærke materialer. Selvom du naturligvis skal passe på materialerne under montering, så behøver du ikke frygte at hverken det hærdede glas eller polycarbonaten går i stykker.

  Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne.

  Desuden leveres Vitavia drivhusene med en detaljeret samleanvisning, der trin for trin viser, hvordan drivhuset skal samles, både med og uden fundament. Start med at montere bundrammen og fortsæt derefter med montering af siderne og taget. De fleste aluminiumsdrivhuse bruger enkle samlinger, såsom skruer eller klik-systemer, der gør det nemt at montere delene sammen.

  I vores guide til Vitavia drivhuse kan du også finde udvalgte videoer med gode råd og vejledning til montering og opsætning af aluminiumsdrivhusene. 

  Når du kigger på grønne drivhuse...

  Drivhuse og Orangerier

  Drivhuse og orangerier

  Skab din egen oase for planter og familie med drivhuse og orangerier i Bygmas udvalg.

  Havemøbler til terrassen

  Find de rette havemøbler

  Alt fra trællebænke til borde og foldestole, så du kan samle familien og naboer på terrassen-

  Store fliser og terrasse

  Guide til belægning med fliser

  Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.