Vitavia vægdrivhus

Den lille oase til vægge og terrasser

Et lille drivhus, som et vægdrivhus, er en ideel og et praktisk alternativ for dem med mindre haver eller gårdhaver. Her kan du udnytte pladsen ved at montere et vægdrivhus af passende størrelse direkte op ad en væg eller mur.

Pladsudnyttelsen giver dig samtidig større fleksibilitet end du ofte har med et almindeligt drivhus. De kan monteres langs facader, på en terrasse eller som et naturligt supplement på et redskabsskur eller ud mod en indkørsel. Et drivhus til væg, facader og murværk udnytter samtidig murens naturlige beskyttelse mod blæst, hvilket kan være en fordel i områder med mere kystnært klima.

Levering i hele landet og til landfaste øer

Vægdrivhusene fra Vitavia er af højeste kvalitet, fås i mange forskellige størrelser og vi sørger for levering lige til døren.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Vægdrivhuse er blandt andet godt for begyndere

  Fordelene ved et vægdrivhus

  Et vægdrivhus adskiller sig fra et traditionelt drivhus på flere måder og byder på forskellige fordele. Her er nogle af fordelene ved et vægdrivhus i forhold til et traditionelt drivhus:

  Billigere: Et lille drivhus eller vægdrivhus er billigere og lettere at komme i gang med end større modeller. Hvis det er første gang, du vil prøve kræfter med et drivhus, er et lille vægdrivhus et godt sted at starte, før du investerer i de større modeller.

  Pladsbesparende: Uanset om det er stort eller lille, fastgøres et vægdrivhus op mod en mur eller væg på en bygning eller et skur. På den måde sparer du plads, hvilket gør vægdrivhuset til et populært valg for rækkehuse og boliger med små haver.

  Nem adgang: Et lille vægdrivhus kan også placeres på en terrasse og tæt ved ind- og udgange til dit hjem. Det gør det mere tilgængeligt og velegnet, hvis du ønsker nem adgang til dine planter.

  Fordel tidligt på sæsonen: Fordi du kan placere dit vægdrivhus op ad din bolig, drager det fordel af bygningens varme. Både i det tidlige forår og det sene efterår betyder det ofte, at det holder varmen bedre end et fritstående drivhus.

  Beskyttelse mod vejret: Bor du tæt på kyster eller andre udsatte områder, kan et vægdrivhus være en stor fordel. Ved at være knyttet til en bygning er et vægdrivhus mere beskyttet mod vind og vejr sammenlignet med et fritstående drivhus.

  Alu drivhus med sorte profiler

  Alu drivhuse der er lette at samle

  Aluminiumsdrivhuse fra Vitavia er generelt nemme at samle. Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne. 

  Glasset i de forskellige drivhuset er enten hærdet glas, eller polycarbonat, som begge er stærke materialer. Selvom du naturligvis skal passe på materialerne under montering, så behøver du ikke frygte at hverken det hærdede glas eller polycarbonaten går i stykker.

  Aluminiumsprofilerne er lette og stærke, hvilket sikrer, at du får et drivhus, der er nemt at samle, uanset længden og bredden på profilerne.

  Desuden leveres Vitavia drivhusene med en detaljeret samleanvisning, der trin for trin viser, hvordan drivhuset skal samles, både med og uden fundament. Start med at montere bundrammen og fortsæt derefter med montering af siderne og taget. De fleste aluminiumsdrivhuse bruger enkle samlinger, såsom skruer eller klik-systemer, der gør det nemt at montere delene sammen.

  I vores guide til Vitavia drivhuse kan du også finde udvalgte videoer med gode råd og vejledning til montering og opsætning af aluminiumsdrivhusene. 

  Inspiration når du kigger på vægdrivhus

  Drivhuse og Orangerier

  Drivhuse og orangerier

  Skab din egen oase for planter og familie med drivhuse og orangerier i Bygmas udvalg.

  Havemøbler til terrassen

  Find de rette havemøbler

  Alt fra trællebænke til borde og foldestole, så du kan samle familien og naboer på terrassen-

  Store fliser og terrasse

  Guide til belægning med fliser

  Gør du arbejdet korrekt, kan flotte og robuste flisebelægninger holde 20 til 30 år.