Sandkasse

Hos Bygma kan du finde et varieret udvalg af sandkasser. Vi har sandkasser med og uden ryglæn, med stålhjørner eller med låg. Sandkasserne er produceret i træ, for at sikre en god kvalitet og et flot design. Hvis du gerne vil sætte dit eget præg på sandkassen, kan du evt. vælge at male den i flotte farver. Du finder maling og træbeskyttelse her.

Med en sandkasse kan børnene virkelig få brugt deres kreative egenskaber. I sandet er det muligt at bygge sine egne tårne eller lave spændende sandkager – kun fantasien sætter grænser.

Du kan placere sandkassen et sted i haven, hvor det er muligt at holde øje med børnene, mens de har det sjovt og leger.

I Bygma kan du finde sand til at fylde sandkassen op med, og du kan også finde sandkassedug. Det kan være en god ide at investere i et overtræk til sandkassen. Med et overtræk muliggøres det at holde sandet tørt, når det regner, eller når aftenduggen falder. Det er også med til at sørge for, at der ikke kommer nogen katte forbi, som kunne finde på at bruge sandkassen som et toilet.

Få 10% rabat på sandkasser

Hos Bygma kan du få 10% rabat på vores sandkasser og sandkassedug samt et stort udvalg af andre varer. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du bl.a. også se dine fakturaer. Det er nemt og gratis at oprette sig, og du kan allerede få rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle