Vinter

Vinteren kan byde på sne og is, som både kan være til gene og fare. Hos Bygma kan du finde et stort udvalg af sneredskaber, som kan hjælpe dig gennem vinteren. Vi forhandler sneslynger, sneskrabere / sneskovle, isskrabere, vejsalt, grus og arbejdshandsker.

Sneslynger og fejemaskiner

Skal du rydde et større område for sne, forhandler vi forskellige størrelser af sneslynger og fejemaskiner, som kan gøre dit arbejde en del nemmere og mere effektivt. Vi fører bl.a. sneslynger fra det tyske mærke AL-KO, hvor sikkerhed og komfort er nogle er nøgleordene.

Sneskraber, isfjerner og villasæt

Skal du blot rydde et mindre område, kan du finde sneskrabere, skovle og koste, som kan bruges til at fjerne sneen med. Derudover forhandler vi isfjerner og isskraber til bilen, så du kan fjerne isen nemt og hurtigt efter en kold nat med frost.

Vejsalt og grus

Hvis vejene er glatte efter frostvejr, eller efter der er blevet ryddet sne, kan du sprede vejsalt ud på det gældende område. Vejsaltet hjælper til, at overfladen bliver mindre glat. Bruger du en saltvandsblanding i forholdet 1 del vand til 4 dele lunkent vand, virker denne saltlage helt ned til minus 15 grader. Tørt vejsalt har en nedsat effekt ved 6 minus grader.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

    Få BYGMASTER rabat på vinterredskaber

    Få 10% rabat med det samme på vinterredskaber, hvis du opretter dig som Bygmaster kunde i forbindelse med købet. Læs mere om BYGMASTER og alle fordelene. Se også de aktuelle tilbud.