Kap- og geringssav

Hvis du skal i gang med et større gør-det-selv projekt, hvor der skal arbejdes med træ, er en kap-/geringssav en god investering. En kap- og geringssav sikrer dig et præcist snit, og sparer dig for meget tid i forhold til, hvis du havde brugt en traditionel håndsav, som er god at bruge ved mere enkle og simple opgaver.

En kap-/geringssav kan bruges til mange projekter indenfor som udenfor. Kap-/geringssaven kan bl.a. bruges, hvis du skal lave et nyt legehus. Den er også ideel, hvis du fx skal lægge nyt gulv, lave nyt stakit eller andre ting, hvor det er ekstra vigtigt, at træet bliver skåret præcist. Kap-/geringssaven er også transportabel, så du kan have den med rundt. Det er også muligt at tilkøbe et arbejdsbord, som også er transportabelt. Med et arbejdsbord kan du få støtte til store arbejdselementer og få en mere komfortabel arbejdshøjde.

Hos Bygma sælger vi kap-/geringssave til de professionelle og gør-det-selv folket, som søger nogle robuste produkter, der ikke er for amatører. Vi har kap-/geringssave fra bl.a. DeWALT, som producerer robuste kvalitetsprodukter. Vi sælger flere forskellige modeller, så du har mulighed for at finde den model, der passer bedst til dig.

Husk, at du får fri fragt, hvis køber for mere end 5.000 kr. Læs mere om fragt og levering her.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle