Bor

Du finder lige det bor, du skal bruge til din boremaskine i Bygmas brede udvalg. Hvad enten du har brug for et murbor til at bore i mursten, beton, puds, fliser, sten og lignende, eller et metalbor til at bore i aluminium, jern, messing og andet metal, så kan vi hjælpe dig. Eller se vores store udvalg af træbor, forstnerbor og propbor.

Hvis du skal forbore til fx indbygningsspot, fører vi hulsave/kopbor i mange forskellige størrelser. Du kan enten købe dem enkeltvis eller som sæt med 9 forskellige størrelser.

Specialbor

Hvis du har brug for bor til særopgaver som fx at bore præcise huller i træet til dyvler, finder du sneglebor. Skal hullerne i træet skæres hurtigt, kan du bruge et spadebor/fladbor, som skærer sig igennem træet i stedet for at skrabe sig igennem. Dette bor er dog ikke så præcist som et sneglebor. Spadebor/fladbor er fx ideelle til udboring af indgangshul til fuglekasser.

Se også udvalget af bits til boremskiner.

stort udvalg af bor som betonbor, boresæt, flisebor, forsænkere, hammerbor, hulsav, metalbor, multibor, murbor, sneglebor, spadebor, spiralbor og træbor

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle