Velkommen til Bygma Rønne og Bygma Nexø

Bygma A/S har pr. 1. januar 2019 overtaget XL-Byg Fridolf A/S’ byggecentre i Rønne og Nexø. De to forretninger hedder fremover Bygma Rønne og Bygma Nexø.

Alle er velkomne 

I Bygma er alle velkomne; uanset om du er privat kunde, gør-det-selv-mand eller professionel håndværker. Vores stærke team af veluddannede medarbejdere har stort branchekendskab og står til rådighed med kvalificeret vejledning. Du skal blot henvende dig der hvor du plejer eller ringe på de telefonnumre, du er vant til at kontakte os på.

Familieejet virksomhed

Bygma A/S er en del af Bygma Gruppen, som er den største danskejede distributør af byggematerialer med ca. 2.400 medarbejdere fordelt på mere end 100 forretningsenheder i Norden. Koncernen er familieejet og bygger på godt købmandskab og et solidt fundament.

Se adresse og åbningstider for Bygma Rønne

Se adresse og åbningstider for Bygma Nexø

Gå ikke glip af alle de gode nyheder

Tilmeld dig Bygmas nyhedsbrev, hvis du vil modtage tilbud og nyheder (fra Bygmas varesortiment i trælast og byggecenter) samt konkurrencer via e-mail.Tilmeldingen kan til enhver tid tilbagekaldes pr. mail til [email protected].

Vi skynder os

Vores varesortiment omfatter et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer og værktøj, og vi tilstræber at få sortimentet opdateret så hurtigt som muligt, så leverancerne også gælder Bornholm. Indtil det er på plads, kan der være varer og kampagner, der ikke findes i Bygma Rønne og Bygma Nexø, men vi gør vores bedste for at overgangsperioden bliver så kort som muligt. Du kan finde hele sortimentet her på www.bygma.dk.