Paroc isolering

Paroc byggeisolering er fremstillet af bæredygtigt stenuld, som er et naturligt, holdbart og brandsikkert materiale. Paroc stenuld består af 95-99 % sten, der smeltes og derefter spindes til fibre.

Paroc eXtra i 45, 70, 95, 120 og 145 mm

Isoleringspladerne kan bruges til varmeisolering, lydisolering og brandsikring af fx vægge, loftsrum og gulve i alle slags bygninger. Der er mange gode egenskaber ved Paroc eXtra isoleringspladerne som, at de er lette at håndtere, skære til og montere. Formaterne er tilpasset til lægteafstanden. Du risikerer heller ikke, at isoleringen synker sammen eller mister sine isoleringsegenskaber i produktets levetid. Den høje densitet som pladen har gør, at varme ikke overføres gennem konvektion, og varmemodstanden bibeholdes også i meget kolde vintre.

Lambda-værdien er på 0,034 W/mK for Paroc eXtra. Husk, du kan få tilskud til energirenovering. Du kan både få grønt håndværkerfradrag og søge om tilskud hos energiselskaberne.

Du kan også opnå besparelse på Paroc isolering og på mere end 80.000 varer hos Bygma ved at blive BYGMASTER medlem, hvor du får 10% rabat. Samtidig kan du se ordrer og fakturaer, når du er logget ind på Bygma.dk som BYGMASTER medlem. Det tager kun 2 minutter at blive BYGMASTER kunde og du opnår rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle