Gulvvarmeplader

Gulvvarme giver dig en jævn fordeling af varmen i et rum, og du slipper for radiatorer og kolde fødder. Er din bolig velisoleret, kan du samtidig spare penge på varmeregningen. Gulvvarme kan både lade sig gøre i træ- og flisegulve. Læs om Sundolitt gulvvarme nedenfor, som kan bruges til svømmende gulve.

Hurtig varmetilpasning - Sundolitt gulvvarme

Få hurtigreagerende gulvvarme med Sundolitt gulvvarme, hvor varmerørene ligger i varmefordelingsplader af aluminium. Det giver hurtigere reaktionstid med aluminium end gulvvarme, hvor varmerørene ligger i beton. Det betyder, at varmen tilpasses langt hurtigere til temperaturen udenfor og den gratis varme fra fx solindfald. Det giver mulighed for lavere rumtemperatur og dermed en besparelse på varmeregningen.

Sundolitt gulvvarme er udformet, så det kan tilpasses de fleste rum og samtidig med minimalt spild. Det kan bruges til svømmende gulve som trægulv, laminatgulv, gulvgips- og gulvspånplader.

Nederst på siden finder du Sundolitt gulvvarme enten som samlet pakke, eller hvor du køber EPS plader og alu varmefordelingsplader hver for sig.

Få hurtigreagerende gulvvarme med Sundolitt gulvvarme til til svømmende gulve som trægulv, laminatgulv, gulvgips- og gulvspånplader

Gulvvarme i trægulve

Trægulve kan konstrueres, så de ikke tager skade af at blive varmet op af et gulvvarmeanlæg. Det er dog vigtigt, at du vælger en løsning, der sikrer, at trægulvets overflade ikke bliver højere end 25-27°C – også hvis der ligger et tæppe på gulvet eller der falder sollys ind. Vælger du gulvvarme baseret på vand, skal du sikre, at det varme vand, der sendes rundt i gulvvarmeslangerne ikke bliver for varmt. Vælger du el-gulvvarme til et trægulv, skal du bruge et system specielt til trægulve. Systemet regulerer temperaturen, så den ikke bliver for høj.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle