Ryobi ONE Plus

Populært, effektivt og fleksibelt el-værktøj

Med Ryobis ONE+ system kan du benytte de samme batterier til mere end 200 forskellige el-værktøjer og havemaskiner. Uanset om du skal bruge en skruemaskine, hækkeklipper eller græsslåmaskine, flytter du hurtigt batteriet fra et andet værktøj og kommer i gang.

Som verdens største producent af batteridrevet el-værktøj og havemaskiner har Ryobi specialiseret sig i at producere det innovative ONE+ el-værktøj til overkommelige priser. Her kan du benytte det samme batteri til stort set alle opgaver i hus og have og stadig forvente et robust og holdbart værktøj.

Uanset om du vælger Ryobi boremaskiner eller plæneklippere, får du professionel kvalitet. Online finder du altid gode priser og skiftende tilbud på Ryobi, mens du kan se elværktøjet i din lokale Bygma.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Ét batteri til over 200 værktøjer

  Med Ryobis ONE+ serie kan du bruge det samme batteri til mere end 200 forskellige have- og el-værktøjer.

  Fleksibiliteten betyder, at du nemt kan skifte et Ryobi batteri fra fx en boremaskine til en skruemaskine eller en hækkeklipper i ONE+ serien.

  Du behøver ikke at have forskellige typer af batterier for at kunne bruge både el-værktøj og havemaskiner fra Ryobi.

  Ryobi er historisk Japansk kvalitet

  RYOBI er et Japansk mærke, der er kendt for at levere professionel kvalitet inden for el-værktøj og havemaskiner. Det udsagn bakker Ryobi også op med hele 3 års garanti.

  I de seneste 10 år er Ryobi One+ blevet stadig mere populær, fordi du får robust og driftssikkert værktøj, der er fuldt ud på niveau med mange andre kvalitetsmærker.

  Ryobi ejes aktuelt af Techtronic Industries, der også ejer og fremstiller bl.a. Milwaukee El-værktøj, som du også finder hos Bygma. 

  ONE+ serien

  ONE+ serien byder på et bredt udvalg af el-værktøjer og havemaskiner, så stort set alle opgaver i og omkring hjemmet er klaret med ét batteri. Samtidig kan du få 36V-kraft ud af 18V One+ batterier ved at kombinere to af dem til fx en ONE+ græsslåmaskine.

  Flere af plæneklipperne, græstrimmerne og løvblæserne er med hybrid-teknologi. Det betyder, at maskinerne både kan køre på batteri og ledning, så du undgår at løbe tør for strøm.

  Værktøjerne har friktionsfrie og kulfri motorer, som genererer mere kraft og fungerer mere effektivt.

  3 års garanti

  Når du køber et Ryobi produkt, som er på batteri eller til el, er der 3 års garanti*. Du skal registrere produktet på Ryobis hjemmeside senest 30 dage efter købet.

  *Gælder ikke for benzindrevet værktøj.

  Ryobi One+ batteridrevet elværktøj

  Udvalg af Ryobi el-værktøj

  Som en af verdens største producenter af batteridrevet el-værktøj og havemaskiner, har RYOBI specialiseret sig i at producere værktøj til overkommelige priser.

  I Bygmas sortiment har vi opdelt produkterne i tre kategorierne for at gøre det let at finde lige netop det værktøj du skal bruge.

  El-værktøj

  Find netop den bore- og skruemaskine eller rundsav, som du mangler til dit næste projekt. I udvalget af el-værktøj tilbyder vi alt fra arbejdsbelysning til excenterslibere.

  Havemaskiner

  Også udenfor tilbyder Ryobi One+ et stort og fleksibelt udvalg af kvalitetsværktøj. One+ batterier kan bruges til alt fra hækkeklippere til plæneklippere. 

  Ryobi sæt med batterier og ladere

  Nøglen til at få mest ud af dit værktøj er sunde og fuldt ladede batterier. Vi har samlet Ryobi sæt med ekstra batterier og opladere i en overskuelig kategori. 

  Tilbehør og guides til Ryobi One+

  Ryobi One Plus batterier

  Ryobi batterier og ladere

  Find og vælg mellem 1,5 - 2,5 - 4,0 - 5,0 og nu også 9,0 AH batterier afhængig af hvilken maskine det er til.

  Værktøjskasser og indretning til befæstigelse og værktøj

  Værktøjskasser og indretning

  Milwaukee og Ryobi gør det lettere at holde styr på værktøj, beslag, bolte og skruer.

  Ryobi One Plus Guide

  Guide til Ryobi One+

  Bliv inspireret og læs om forskellene på One+, High Performance og Max Power produkterne.