Belægningssten

Hvis du skal have lagt nye belægningssten på terrassen, i indkørslen eller et helt tredje sted, så kan du finde dem hos Bygma. Vi tilbyder et bredt sortiment af belægningssten i forskellige prisklasser og til forskellige formål som fx de klassiske og populære herregårdssten og hjertingsten. Vi fører belægningsstenene i flere forskellige farver. Du finder fx herregårdssten i rødmix, gråmix, grå, koks, gylden og nougat. Hvis du skal bruge belægningsstenene i din indkørsel, er det vigtigt, at de har den rette tykkelse, så de ikke knækker. Hvis belægningsstenene skal kunne holde til vægten af en personbil, skal de minimum være 6 cm i tykkelsen, for at undgå, at de revner.

Underlag ved belægning

Underlaget under belægningsstenene er altafgørende for det færdige resultat og for belægningens holdbarhed. Det er derfor vigtigt, at du har et godt underlag. Hos Bygma forhandler vi bl.a. stabilgrus, som kan bruges under diverse belægninger for et bedre resultat. Du kan også finde fiberduge hos Bygma, som ligeledes bruges under belægningen for at stabilisere og holde ukrudt væk.

Design din egen belægning

Med belægningssten kan du helt frit designe formen eller faconen på dit næste projekt, der skal have belægning. Det er også muligt at kombinere forskellige belægningssten, så du kan give fx din terrasse et helt personligt præg.

Nordic-Wall "byggeklodser"

Med mursystemet Nordic-Wall kan du nemt bygge fx en støttemur, læmur, blomsterkumme, havebænk, et bord, højbed eller udekøkken. Der er mange muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmuligheder med det smarte Nordic-Wall. Byg en stabil mur uden brug af lim eller beton, da Nordic-Wall har et specielt låsesystem. Læs mere om Nordic-Wall mursystem

Når du har valgt de belægningssten, der passer bedst til dit formål og din smag, skal du være opmærksom på, at der er et antal minimumsordre på belægningsstenene. Det varierer fra de forskellige belægningssten. Minimumsantallet kan ses på de gældende produkter.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle