CAT: Et af verdens stærkeste brands

Det sidste haveredskab du nogensinde køber

I mere end et århundrede har Caterpillar været pioner inden for entreprenørmaskiner. Nu har de udviklet en ny type af have- og byggeredskaber. Innovative løsninger, materialer af højeste kvalitet, gennemtænkt design, pålidelighed og anvendelighed. Med disse redskaber kan du udføre dine opgaver hurtigt, effektivt og professionelt. Med sit skaft i e-glasfiber har K-serien antageligt verdens stærkeste skaft. Med en brudstyrke på 272 kg er denne serie alle andre have- og byggeredskaber overlegen.

CAT: Et af verdens stærkeste brands

Det sidste haveredskab du nogensinde køber

Innovative løsninger, materialer af højeste kvalitet, gennemtænkt design, pålidelighed og anvendelighed. Med disse redskaber kan du udføre dine opgaver hurtigt, effektivt og professionelt.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  CAT Haveredskaber

  CAT haveredskaber

  Det sidste haveredskab du nogensinde køber

  CAT har banebrydende inden for en ny type produkter, som er blevet udviklet helt fra bunden. Hos Bygma byder vi velkommen til CAT bygge- og haveredskaber som spader, skovle, stolpegravere, river og hakker med uden tvivl verdens stærkeste skaft i e-glasfiber. Et skaft, der har en brudstyrke på 272 kg!

  De nye K-serie have- og byggeredskaber samt andre produkter i K-serie henvender sig ikke kun til fagfolk, der er afhængige af deres udstyr hver dag, men også til husejere, der ønsker de bedste og mest holdbare haveredskaber.

   

  CAT trillebør

  CAT trillebør

  Flyt mere på mindre tid

  Med et patenteret design, alt det bedste fra Cat-maskinerne samt en overlegen lasteevne på op til et halvt ton, sætter CAT trillebøre nye standarder.

  Helt nye grebsfunktioner sikrer, at du løfter ergonomisk korrekt hver gang. De patenterede, punkteringsfrie lavprofildæk på CAT trillebøren giver dig mulighed for at tage trillebøren med overalt, uanset terræn eller undergrund.

   

  CAT Højtryksrenser

  CAT elektrisk højtryksrenser

  Højtryksydelse med mindre støj og vibrationer

  Med sin patenterede 5-cylinder-stempel-pumpe, der genererer op til 135 bar, sætter 135-VE54 nye standarder for maksimal rengøringsevne. Højtryksydelsen sikrer dig en overlegen rengøringseffekt.

  Den medfølgende skum-sprøjte er helt perfekt til at rengøre maskiner, biler eller terrasser. Denne højtryksrenser genererer den mindre støj og vibrationer. Samtidigt har den en højere vandgennemstrømning, hvilket betyder, at den renser op til 20% hurtigere end lignende modeller i sin klasse.