Mindre Kemi. Bedre Indeklima

Produkter som fuge-, lim og spartelmasse er generelt blevet mindre miljøbelastende, end de tidligere har været. Men hvis du gerne vil have et minimum af kemi ind i dit hjem, så gå efter de miljømærkede produkter.

Der er mange forskellige typer af milø- og indeklimamærkede spartel- og fugemasse på markedet, så tag fat i en af vores Bygma-medarbejder, hvis du gerne vil have råd og vejledning.

Her er et lille udpluk af de miljømærker, der findes

Svane_LOGO.png

Svanemærket

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede produkter er miljømæssigt blandt de bedste i deres kategori

EUBlomst_LOGO.png

EU-blomsten

EU-blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Produkter, der har EU-blomsten er miljømæssigt blandt de bedste i deres kategori.

CradleToCradle_LOGO.png

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-produkter bliver fremstillet med et minimum af spild, forurening og affald. Restprodukterne skal kunne indgå i nye produkter

FSC.png

FSC (Forest Stewardship Council)

FSC-certificeret træ er din garanti for, at træet kommer fra ansvarligt forvaltede skove, hvor der bliver taget hensyn til dyr, mennesker og miljø.

PEFC.png

PEFC (Programme for the endorsement of Forest Certification)

PEFC-certificeret træ er din garanti for, at træet kommer fra ansvarligt forvaltede skove, hvor der bliver taget hensyn til dyr, mennesker og miljø.

AstmaAllergi_LOGO.png

Astma- og allergimærket

Se efter Astma- og allergimærket, hvis du har hudallergi eller ønsker at minimere risikoen for hudallergi i din familie.

 

Indeklimamaerket_LOGO.png

Dansk Indeklima Mærket

Dansk Indeklima Mærkning sætter fokus på, om et produkt kan påvirke dit indeklima.
 

Miljømærket fuge- og spartelmasse