0

Knauf vindspærre - Op til 25% hurtigere montering

Vil du gerne sikre en effektiv og hurtig byggeproces?

Så kan du med fordel læse med her, hvor du kan lære mere om de fordele vindspærre fra Knauf har til isolering og beskyttende lag på ydervægge. Alle pladetyper er nemlig super nemme at bearbejde og kan nemt tilpasses alle konstruktioner med en almindelig kniv, som vil gøre arbejdsdagen mere effektiv.

Du får den samme høje isoleringsevne og tekniske kvalitet til vægkonstruktioner som du kender fra vindgipsen, men mange af vindpappens lettende arbejdstrin.

Derudover vejer en vindgipsplade kun halvt så meget som en traditionel fibercementplade, som skal skæres med el-værktøj.

Ovenstående betyder altså, at Knauf vindspærre ikke kun effektiviserer isolering af væg konstruktioner, men også effektiviserer byggeriet. Oven i det er pladerne med til at mindske den fysiske belastning for dine medarbejdere. under montering.

Knauf vindspærre er fremstillet i 100% genanvendelige materialer i høj kvalitet, som gør dem utroligt velegnede i det bæredygtige byggeri.

Vil du høre mere om Knauf vindspærre produkter?

Knauf vindspærre

Læs om de forskellige typer

Knauf Weatherboard vindspærre

Weatherboard 365

En 9,5 mm. ekstra modstandsdygtig vindgipsplade, der uden facadebeklædning kan stå ubeskyttet i op til 12 mdr. Pladen består af en imprægneret kerne af specialgips med vandafvisende glasfiberdug.

 

Knauf Clima Board vindspærre

Clima Board

En 9,5 mm. vindgipsplade med speciel voksimprægneret forsidekarton. Pladen er diffusionsåben, modstandsdygtig for fugt samt har den en lav pladevægt sammenlignet med fibercementplader.

 

Knauf Clima Secura vindspærre

Clima Secura Board

En dansk produceret 15,5 mm vindtæt gipsplade, som har unikke brandtekniske egenskaber. Pladen har en særlig voksimprægneret forsidekarton, er diffusionsåben samt er modstandsdygtig over for fugt.

 

Knauf Clima Secura Board

Knauf Clima Secura Board

Knauf Clima Board

Knauf Clima Secura Board

Knauf Weatherboard 365

Knauf Weatherboard 365

Fordele med Vindspærre fra Knauf

Op til 25% hurtigere montage

Gennemtestet løsning med mange år på markedet

Nem og effektiv tildannelse med kniv

100% genanvendeligt materiale

Effektiv klima- og varmeisolering

Fuld dokumentationspakke, sikkerhedsdatablade og EPD-miljøvaredeklaration

Hent produktblade fra Knauf

Knauf Weatherboard: Produktblad i PDF

Knauf Clima Board: Produktblad i PDF

Knauf Clima Secura Board: Produktblad i PDF

proffshop

Toj

Nyhedsbrev