Skal vi hjælpe dig 
med dit byggeprojekt?

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt?

Lad os hjælpe dig med dit byggeprojekt

Vi er fagfolk med mange års erfaring i byggebranchen. Vi kender produkterne, som vi har på hylderne, og vi ved hvilke ting, der er vigtige at have fokus på, når du skal købe byggematerialer. Om dit projekt er ny terrasse, ny garage, renovering af tag, efterisolering eller noget helt andet, så kontakt os og få rådgivning om valg af byggematerialer til dit næste gør-det-selv projekt.

 

Få tilbud på byggematerialerne

Når du står overfor et gør-det-selv projekt, kan du altid kontakte vores fagfolk. Vi kan hjælpe dig på rette vej med de rette produkter og samtidig give dig et godt tilbud på byggematerialerne, du skal bruge.

Ring til os

44 54 17 30

Alle hverdage 9 - 15

eller

Start livechat

Udfyld formularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt:

powered by Typeform


Find inspiration til dine byggeprojekter

Har du brug for inspiration og gode råd til, hvordan du griber dit næste projekt an, eller fx sikrer dit hjem bedre mod tyveri?  Så lad Bygma hjælpe dig.  Få gode råd til lægning af fliser og sten, eller se video med opsætning af hegn. Du kan også finde den dør, der passer med din stil med Swedoors dørdesign værktøj, eller blive klogere på, hvilken farve maling, du skal vælge ud fra forskellige farveskalaer.

Nyeste artikler