Velkommen til Bygma Sorø

Bygma A/S har d. 1. februar 2020 overtaget driftsaktiviteterne i XL-BYG Sorø Trælasthandel A/S. Forretningen hedder nu Bygma Sorø. Vi glæder os til at betjene dig i Bygma Sorø.

Alle er velkomne 

I Bygma er alle velkomne; uanset om du er privat kunde, gør-det-selv-mand eller professionel håndværker. Vores stærke team af veluddannede medarbejdere har stort branchekendskab og står til rådighed med kvalificeret vejledning. Du skal blot henvende dig på Industrivej 6, 4180 Sorø eller ringe på de telefonnumre, du er vant til at kontakte os på.

Godt grej på vej

Vores varesortiment omfatter et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer og værktøj. Og vi tilstræber at få sortimentet opdateret så hurtigt som muligt.

Gå ikke glip af alle de gode nyheder

Indtast dine informationer i nedenstående og vælg om du ønsker at modtage tilbud og nyheder (fra Bygmas varesortiment i trælast og byggecenter) samt konkurrencer til private eller professionelle via e-mail. Tilmelding kan til enhver tid tilbagekaldes pr. mail til: [email protected]

* indicates required
Ønsker du at modtage nyheder til private
Ønsker du at modtage nyheder til profesionelle
Jeg er:

Familieejet virksomhed

Bygma A/S er en del af Bygma Gruppen, som er den største danskejede distributør af byggematerialer med ca. 2.400 medarbejdere fordelt på mere end 100 forretningsenheder i Norden. Koncernen er familieejet og bygger på godt købmandskab og et solidt fundament. Læs mere om Bygma Gruppen her