Ryobi ONE+

Ét batteri til mere end 100 værktøjer

Med Ryobis ONE+ serie kan du bruge det samme batteri til mere end 100 forskellige have- og elværktøjer. Fleksibiliteten betyder, at du nemt kan skifte et Ryobi batteri fra fx en boremaskine til en hækkeklipper i ONE+ serien. Du behøver ikke at have forskellige typer af batterier for at kunne bruge både elværktøj og havemaskiner fra Ryobi.

Se Ryobi video her

ONE+ serien

ONE+ serien byder på et bredt udvalg af elværktøjer og havemaskiner, så stort set alle opgaver i og omkring hjemmet er klaret med et batteri. Samtidig kan du få 36V-kraft ud af 18V One+ batterier ved at kombinere to af dem til fx en ONE+ græsslåmaskine.

Flere af plæneklipperne, græstrimmerne og løvblæserne er med hybrid-teknologi. Det betyder, at maskinerne både kan køre på batteri og ledning, så du undgår at løbe tør for strøm.

3 års garanti

Når du køber et Ryobi produkt, som er på batteri eller til el, er der 3 års garanti. Du skal registrere produktet på Ryobis hjemmeside senest 30 dage efter købet.

Med Ryobis ONE+ serie kan du bruge det samme batteri til mere end 100 forskellige have- og elværktøjer
produkterFiltrer visning

+ Vis alle

Ekstra lang driftstid

Du kan vælge mellem 1,5 - 2,5 - 4,0 - 5,0 og nu også 9,0 AH batterier afhængigt af, hvad du har brug for i forhold til opgavetype og længden på opgaven. Den nye 9,0 Ah batteri fra Ryobi giver 3 gange mere driftstid.

Se alle ONE+ batterier og opladere.