Armeringsnet

Rionet bruges som forstærkning i betonkonstruktioner herunder betongulve. De er svejst fra fabrikken og danner et rektangulær mønster med en maskestørrelse på 15 x 15 cm. Stålet i nettet har en ru overflade, der sikrer en god og stærk forankring i betonkonstruktionen. Rionet kan også bruges til dekoration i haven enten som havehegn eller espalier. Her anbefaler vi en 4 mm rionet til hegn, da det er nemt at arbejde med.

Rionet / armeringsnet i 4, 5, 6, 8 og 10 mm

Det er meget vigtigt, at nettet har den rigtige tykkelse i forhold til konstruktionen, og at alle net har overlap, så de er i god berøring med hinanden. Find den størrelse armeringsnet / rionet du har brug for i vores udvalg nedenfor. Ved støbning af betongulve udlægges nettet på AL-lister eller klodses op med stjerner, hvorefter eventuel gulvvarme bindes fast til nettet inden støbning.

rionet armeringsnet til forstærkning af betonkonstruktioner fx betongulve eller til havehegn og espalier

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

    Få 10% rabat på rionet

    Vil du have 10% rabat på mange varer og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat på rionet/armeringsnet med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.