Massive døre glatte

Forskellen på en massiv dør og en celledør er kernen og den efterfølgende behandling. Massive døre har en massiv kerne, hvorimod en celledør har en kerne af pap. Det betyder, at massive døre giver en væsentlig bedre støjreducering. Derudover har den en forbedret overfladebehandling og 5 års garanti. Bygma har flere forskellige dimensioner at vælge imellem fra producenten Swedoor.

Ny forbedret Stable dør

Alle Stable døre fra Swedoor som du finder på denne side, er den nye forbedrede version af den populære Stable dør. Du får den samme høje kvalitet fra Swedoor, men nu også med:

  1. Forbedret støjreduktion
  2. Miljøvenlig: FCS og PEFC-certificeret og nu godkendt til byggeprojekter der kræver Svanemærke, Breeam og DGNB
  3. Vægt: Op til 12 kg lettere (nemmere montage og forbedret arbejdsmiljø)
  4. Høj finish og minimalistisk design

Skjulte hængsler (kan tilvælges)

Hvis du ønsker at løfte indtrykket af din dør til et højere niveau, bør du vælge vores skjulte hængsler. Hængslerne er konstrueret, så de reelt ikke er synlige, når døren er lukket. Dette giver døren et ekstra touch af eksklusivitet og gennemtænkt design. Vælg et dørsæt, der enten består af karm og skjulte hængsler eller et dørsæt med karm, skjulte hængsler og Smart Close.

Smart Close (kan tilvælges)

Køkkenlåger og toiletsæder har haft denne funktion i mange år. Med SmartClose funktion er det også slut med indvendige døre der smækker og klaprer. SmartClose leveres som en komplet dørløsning med dæmpere og magnetlås. Når døren er åben, er beslagene skjult. Disse frigøres først, når døren lukkes. Magnetlåsen holder døren på plads, når den er lukket.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

    Stable er en produktserie, der står for enkelthed og nordisk minimalisme. De rene linier og den massive kerne gør, at dørene formidler et rent og stilfuldt budskab. Samtidig opnås der en lydreducerende effekt. Stable passer både i et stilrent hjem og i en farverig bohéme hybel.