Ovenlysvinduer

Bygma fører et stort udvalg af VELUX vinduer, så du kan finde den rette størrelse og type. Du finder vippevinduer, tophængte ovenlysvinduer og fladtagsvinduer. VELUX vippevinduer fås både som elektrisk, fjernbetjent vippevinduer og som almindelige vippevinduer.

Elektrisk fjernbetjent vippevindue

Den elektriske VELUX INTEGRA vippevindue er oplagt at vælge, når fx ovenlysvinduet er placeret uden for rækkevidde. Du får fordele som mulighed for at åbne og lukke vinduer efter dine ønsker og behov med fjernbetjeningen, eller slå solafskærmning til eller fra. Fjernbetjeningen, der har touch screen, kommer med 8 prædefinerede programmer som fx ventilation, hvor vinduet lukker automatisk efter 15 minutter og en regnsensor sørger for, at vinduerne lukker, hvis det begynder at regne. Solafskærmning er også en af de 8 programmer, hvor du undgår overophedning af dit hjem og at dine møbler falmer. I de varmeste timer på dagen bliver solafskærmningerne slået til automatisk. VELUX INTEGRA vippevinduet kan også få det til at se ud som om du er hjemme, når du er væk."Ferie"-programmet sørger for solafskærmningen åbner og lukker og at lys tændes og slukkes med forskellige intervaller.

Se også vores udvalg af VELUX tilbehør som solcelledrevet vinduesåbner, isoleringssæt til ovenlysvinduer, dampspærrekrave og mørklægningsgardiner.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle