Gulvpleje

Opnå holdbart flotte og stærke gulve

Hos Bygma finder du et stort udvalg af plejeprodukter og rengøringsmidler til lakerede trægulve, vinylgulve og linoleum. Når det kommer til gulvpleje, er der flere gulvprodukter, der er uundværlige ved gulvrengøring for at vedligeholde og beskytte overflader. Som udgangspunkt er det dog vigtigt ikke at bruge kemiske produkter med mindre det er absolut nødvendig - en fugtig og hårdt opvredet klud er oftest rigeligt.

God gulvrens er et af mange uundværlige plejemidler. Gulvrensen hjælper med at fjerne snavs og pletter, og efterlader dit gulv rent og skinnende. Men vær opmærksom på typen og hvilke gulvtyper den er egnet til - det vil være en skab at ødelægge dine massive trægulve og parketgulve med forkert kemi.

Den rette gulvsæbe holder også trægulvet flot ved at fugte træet og beskytte det mod skader og slitage. Hvis du har et parketgulv eller en gulvtype, der kræver ekstra beskyttelse, kan du bruge en sæbe med ekstra olieindhold / oliepleje, der giver gulvet en ekstra beskyttende og smuk overflade.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Inspiration til pleje af gulve

  Se udvalget af gulve og gulv typer

  Gulve

  Bygma fører alt fra massive trægulve til slidstærke vinylgulve, så du finder præcis den type gulv du drømmer om.

  Udvalg af rengøringsprodukter hos Bygma

  Alt til rengøring

  Se alle produkter og redskaber som hjælper dig med at holde hjemmet rent.

  Guides til klikgulve og trægulve

  Læs guides og inspiration til gulve

  Vi deler råd og vejledning til dig, der søger nyt gulv eller har brug for hjælp til vedligehol.