Fundablokke

Fundablokke bruges bl.a. til fundamenter og sokler. De er velegnet til byggeri, hvor der kræves robusthed, styrke og fleksibilitet, da de er fremstillet af beton og tåler frost. Fundablokkene bygges op og fyldes med beton. For at få ekstra styrke, kan der lægges armeringsjern i fundablokkene. Det giver en god sokkel at bygge op med fundablokke i fundamentet. Et godt fundament med fundablokke er vigtigt for resten af byggeriet og er med til at sikre, at byggeriet står i mange år.

Fundablokke bruges også til kældertrapper, lyskasser, kældervægge, støttemure, indvendige og udvendige vægge, skoreoler, sengebord samt reoler til fx bøger og brænde. Det er en billig måde at lave møbler på med fundablokke, hvor mulighederne er mange.

fundablokke til fundamenter, sokler, kældertrapper, lyskasser, kældervægge, støttemure, indvendige og udvendige vægge, skoreoler, sengebord samt reoler til fx bøger og brænde

Mål og priser på fundablokke

Bygma fører fundablokke i mange størrelser, så du kan finde fundeblokke med de mål, der passer til dit byggeprojekt. Hvis du opretter dig som BYGMASTER kunde i forbindelse med dit køb, får du 10% rabat på fundablokke og mange andre varer hos Bygma. Du får bl.a. også månedlige tilbud til særligt fordelagtige priser som BYGMASTER medlem og mulighed for op til 40 dages rentefri kredit.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle