Gasbeton

Gasbeton/porebeton er et fleksibelt og let byggemateriale, som du med fordel kan bruge til dit næste byggeprojekt. Det er lavet af vand, sand, kalk, cement og aluminiumspulver, hvilket gør det til et naturligt byggemateriale.

Gasbeton er nem at bygge med, og det kan bruges til projekter indendørs samt udendørs, hvad enten du skal bygge yder- eller indervægge, lave møbler eller noget helt andet. Har du besluttet dig for at gå i gang med et projekt med gasbeton, så kan Bygma A/S uden tvivl hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev inden du foretager et køb og hold dig opdateret på vores akutelle nyheder, produkter og tilbud. Når du har fundet produkter til en god pris, så skal du blot læg dine varer i kurv, og så vil Bygma A/S sørge for en hurtig levering.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Hvad bruges gasbeton til?

  Hvis du skal bygge en yder- eller indevæg, så er gasbeton/porebeton et godt valg af materiale. Hvis du derimod har lyst til at bygge et møbel, så er det også en god ide at anvende gasbeton- multiplader af gasbeton er nemlig stærke men altid lette at skære til. De kan både tåle varme og vand, og kan derfor bruges i badeværelset eller direkte op ad en ovn. Gasbetonen er også et fordelagtigt materiale hvad angår efterisolering i et ældre byggeri, da blokke af gasbeton giver varme og styrke til de gamle vægge.

  Gasbeton - multiplader

  Til indendørs projekter bruger man ofte multiplader. Det er tynde plader, der er populære at anvende til blandt andet opbygning af indervægge. Pladerne stables oven på hinanden og klæbes sammen med lim. Porebeton, der blandt andet er lavet af sand og kalk, er egnet til alle typer indervægge og er også udmærket til vådrum. Hvis du ønsker at flytte en væg, så er vægge bygget af multiplader relativt nemme at rive ned igen. Multipladerne findes i forskellige tykkelser og kan også bruges til at bygge møbler. Multiplader er elsket af både arkitekter, fagfolk og gør-det-selv-typer. Inden du giver op på et projekt med gasbeton, så hav in mente at gasbeton er et ekstremt nemt materiale at arbejde med, og de fleste, hvad enten man er amatør eller ej, kan derfor opnå både flotte og stærke resultater ved brug af gasbeton.

  Gasbeton - blokke

  Til udendørs projekter bruger man både multiplader, men også blokke i gasbeton. Blokke i gasbeton er tykkere end multiplader, og hvis du bruger dem til opmuring af ydervægge, skal du huske at opmure dem med en tyk fuge af mørtel. Ved brug af mørtel får du en fleksibel vægflade, der kan arbejde og give sig under skiftende temperaturer.

  Fordele ved gasbeton

  Hvad enten det kaldes porebeton eller gasbeton, så er gasbetonen et let materiale med uanede æstetiske og særlige muligheder, der kan gøre et byggeri til en overskuelig proces. Det har nemlig en hurtig, nem og fleksibel bedarbejdning og fås til fordelagtige priser, hvilket ofte gør materialet attraktivt i et moderne byggeri. Hvis du vælger at bygge i gasbeton, så får du både et sundt indeklima og et lavt energiforbrug. Det er et bærende, isolerende og brandsikkert materiale, der derfor er et oplagt valg til mange byggeprojekter.

  Hvordan arbejder man med gasbeton?

  Multiplader i gasbeton er i forhold til andre materialer nemt at skære i. Hvis du skal skære i materialet, så er det altid mest optimalt at benytte en grovtandet gasbetonsav. Til samling af pladerne skal du bruge en speciallim, der skal blandes godt med et piskeris i en boremaskine og derefter fordeles i et tyndt og jævnt lag med en limske.

  Overfladebehanling af gasbeton

  Der er mange muligheder hvad angår overfladebehandling af gasbeton. Du kan blandt andet bruge mørtelpuds - det giver pladerne en rustik overflade og kan males eller filtes. Ønsker du en mere glat overflade, kan du med fordel spartle materialet og derefter male eller tapetsere.

  Få hjælp til at finde de rette produkter

  På Bygma.dk findes et stort udvalg af plader i gasbeton til gode priser. Du kan både handle på vores hjemmeside som privatperson samt erhvervkunde, hvis du har et cvr nummer. Log på din bygmaster-konto inden du gennemfører betalingen - en bygmaster-konto giver dig mulighed for at spare 10% på mere end 80.000 produkter og et samlet overblik over dine ordrer og fakturer. Søg på siden efter de produkter du har brug for, læg dine varer i kurv og Bygma A/S vil herefter sørge for en sikker levering. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du vil i fremtiden på mail få tilsendt tilbud og andre nyheder fra Bygma A/S. Kontakt vores kundeservice på siden, hvis du har spørgsmål til din ordre, og har du brug for at vide mere om specifikke produkter kan du hente mere hjælp i din nærmeste Bygma butik.