Bygma Terrassebrædder Brunimprægneret - 32x125mm (28x120)

360Cm Fyr Terrassebrædder Glat/Glat 70% Pefc
Varenummer: 107503212570360 (5 varianter)
kampagnebillede
{{discount}}
Bygma Terrassebrædder Brunimprægneret - 32x125mm (28x120)
{{discount}}
Thumbnail

Flotte og vejrbestandige brunimprægnerede terrassebrædder

Flot brunimprægneret terrassebræt til din træterrasse eller andre udendørs byggeprojekter, der kræver vind- og vejrstærke materialer. 

Den brune imprægnering er lige så slidstærk og holdbar som den almindelige grønne, trykimprægnering, men træets farve er brunlig med et varmt og gyldent skær. 

Vendbar profil er både praktisk og flot

Glat på den ene side og rillet på den anden side. Den rillede overflade gør, at overfladen ikke bliver så glat i regnvejr.

Bemærk at brunimprægnerede terrassebrædder overholder kravene til sortingskvalitet seksta. Det betyder, at der vil være knaster i træet. Vi bestræber os på at få den bedste kvalitet, men situationen omkring os, har desværre gjort, at kvaliteten er svingende og nogle brædder har derfor flere knaster end andre. Du er altid velkommen til at komme og vælge dine brædder og vi leverer dem stadig, som vi plejer. Ønskes en terrasse uden knaster, skal man overveje en hårdttræsterrasse i eksempelvis Cumaru eller Bangkirai.

***Der kan opleves ekstra leveringstid på denne varer***

Husk de rette terrasseskruer

Har du husket skruerne til terrassen? Bygmas rustfri terrasseskruer er i højeste kvalitet og passer perfekt til ethvert terrassebyggeri. 5,0x60mm er den rigtige størrelse til brunimprægnerede terrassebrædder med en tykkelse på op til 28mm. 

Find dine 5,0x60 mm skruer her


Producent: Bygma


Andre har også købt