Pærer og lyskilder

Bygma har et stort udvalg af pærer og lyskilder, så du kan finde noget, der passer til dig. Vi forhandler fx lysstofrør, halogenpærer og LED lys.

Der forhandles et overtal af LED-pærer, da de passer til de fleste lamper og udgør en stor del af lyskildemarkedet. LED-pærer har et meget lavt energiforbrug, og da de ingen sensitive dele har, kan de have en levetid på ca. 50.000 timer. Halogenpæren giver et naturligt og behageligt lys, og deres levetid er ca. dobbelt så lang som glødepærens.

Vi har pærer med forskellige fatningstyper og antal watt, så der sikkert er en, der kan bruges i din lampe. Du kan også købe en ny lampe hos Bygma. Husk at købe en pære med og vær opmærksom på, at den passer til.

Få 10% rabat

Vil du have 10% rabat på mange af vores pærer og lyskilder samt mange andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.
produkterFiltrer visning

+ Vis alle