Arbejdstøj i topkvalitet til enhver årstid

Bygma er stedet, hvor professionelle håndværkere finder alt det workwear, de har brug for til deres arbejde. 

Hos Bygma finder du alt fra slidstærke arbejdsbukser og shorts til de varme dage, ligesom vi fører varmende jakker og sikkerhedssko når efteråret og vinteren kalder.

Men hvorfor nøjes med at læse om det, når du kan opleve det selv? Besøg din lokale Bygma og lad vores dedikerede og faguddannede medarbejdere hjælpe dig med at finde det helt rigtige sikkerhedsudstyr og arbejdstøj til dine behov. Vi står klar til at betjene dig!

Sådan hjælper vi dig lokalt

Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr er afgørende for håndværkere, både når det kommer til sikkerhed og komfort. Hos Bygma finder du et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko fra kendte mærker.

Vores team af faguddannede eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde det rette udstyr, uanset om du er maler, murer, elektriker eller tømrer. Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr, både for din sikkerhed og dit velvære på arbejdet.Arbejdsbukser og arbejdsshorts i tøjafdeling

Vi skræddersyer dit sortiment af arbejdstøj

I din lokale Bygma hjælper vi dig med at finde de nyeste sikkerhedssko, den rette serie af arbejdsbukser og veste samt vejleder i tryk eller brodering af logo og slogans.

Uanset om du foretrækker Airtox sikkerhedssko eller Mascot workwear, sørger din lokale Bygma også for at oprette det sortiment af tøj, som du og dine medarbejdere senere kan bestille online i Bygma Tøjshop.

Sommer arbejdstøj fra shorts til t-shirts

I sommerens varme er åndbarhed og lette materialer afgørende egenskaber for arbejdstøj, mens solbeskyttelse og slidstyrke også er essentielle faktorer. Bygmas eksperter er klar til at vejlede i sikkerhedssko og arbejdssko, der er designet til at give optimal beskyttelse og komfort, selv på de lange og varme sommerdage.

Uanset jeres behov står vores professionelle medarbejdere klar til at vejlede jer, så I kan få mest muligt ud af sommeren, uden at blive begrænset af varme, sol og pludselig nedbør.Reflekterende arbejdstøj til byggepladsen

Vindtæt og regntæt arbejdstøj til efteråret

Når efteråret er på trapperne er det tid til at overveje arbejdstøj og sikkerhedssko både til de kolde dage, og hele den kommende sæson. I jeres lokale Bygma byggecenter står vi klar til at vejlede dig i valg og køb af efterårsegnet arbejdstøj.

Når efteråret sætter ind, skal arbejdstøjet være både vandtæt til at modstå regnen, ligesom det skal være fleksibelt nok til at klare både lune og meget kolde arbejdsdage. I din lokale Bygma hjælper vi dig med at finde den rette balance mellem vind- og regntæt arbejdstøj, hvor åndbarhed og temperaturen matcher eftårets omskiftelige betingelser.Termotøj til vinteren

Med vinteren i sigte er det tid til at tænke på varmt og synligt arbejdstøj. I jeres lokale Bygma står vi klar til at assistere jer med valg og køb af vinterarbejdstøj, herunder sikkerhedsveste og sikkerhedssko.

Når vinteren trænger på, skal arbejdstøjet kunne tilbyde varme og isolering, mens det fortsat skal være behageligt at arbejde i. Men i de mørkere måneder er synlighed med High Visibility arbejdstøj også en essentiel faktor. 

Sikkerhedssko til vinteren er desuden er designet til at yde maksimal beskyttelse, sikring mod udskridning under kolde forhold, samtidig med at de sikrer god komfort, uanset vejret.Arbejdsbukser og knæbeskytter

Kom foråret imøde med nyt arbejdstøj

Hos Bygma kender vi frustrationer ved at finde det rette arbejdstøj, der passer til forårets skiftende vejr. Derfor står vi også klar til at give vejledning i valg og køb af arbejdstøj, herunder fra populære mærker som Mascot, Snickers, Otto Schachner, Bjerregaard og Engel Workwear.

Uanset om du er murer, tømrer, elektriker eller maler, betyder foråret tit indkøb af arbejdstøj, der er godt helt fra marts til oktober. Her er det bl.a. essentielt at tænke på åndbarhed for de lunere dage og vandafvisning til de uforudsigelige byger. Slidstyrke er altid vigtigt, men komfort skal heller ikke glemmes, især i skiftende vejrforhold.

Arbejdstøj uanset opgave og sæson

Din lokale Bygma er der hvor du får den bedste hjælp, uanset om du er murer, elektriker, gulvlægger eller tømrer

Uanset om du skal bruge nye knæbeskyttere, høreværn eller har brug for at planlægge efterår og vinter, så får vejledning i din lokale Bygma. Vi sørger for at tage de rette hensyn til bevægelighed, temperatur og sikkerhed.

Besøg din lokale Bygma og lad vores dedikerede og faguddannede medarbejdere hjælpe dig med at finde det helt rigtige sikkerhedsudstyr og arbejdstøj. Vi står klar til at betjene dig!