Vi trykker dit logo på tøjet

Som kunde i Bygma er det nemt at få en flot, ensartet profil på firmatøjet. Du skal blot levere dit logo eller en tekst til tøjet, så sørger vi for, at det bliver trykt eller broderet - og leveret direkte på din adresse.

Nemmere bliver det ikke at få flot arbejdstøj, der præsenterer din virksomhed pænt og professionelt.
Til dig der går særligt op i miljøet, kan vi..

..fortælle, at du har mulighed for at bestille vandbaserede transfers, ElastoSoft og UltraFlex. Det at de er vandbaserede betyder, at de er fremstillet af miljøvenlige vandfarver. De er miljøvenlige i en sådan grad, at de er OEKO-TEX®-certificerede. OEKO-TEX er verdens førende sundhedsmærkning for tekstile produkter. For dig betyder det, at du er sikret mod uønskede skadelige stoffer, når du vælger ElastoSoft eller UltraFlex som logomærkning på dit arbejdstøj.

Hvad skal du vælge til netop din logomærkning? - Vil du gerne have en ekstrem strækbar logomærkning, som er blød og føles behagelig mod kroppen, skal du vælge ElastoSoft. Har du derimod noget tekstil, der udsættes for hårdt slid, og som skal kunne holde til industrivask, er UltraFlex det rigtige valg for dig.Bygmas Tøjshop

Husk, at du kan spare tid med Bymas Tøjshop, når der skal bestilles arbejdstøj. Hvis du ikke allerede er oprettet i Tøjshoppen, kan du hurtigt blive det.