MASCOT® ACCELERATE SAFE

Sikkerhed og funktion i moderne look

MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien er til dig, der hverken vil gå på kompromis med sikkerhed, funktioner eller bevægelsesfrihed. Hi-vis-sortimentet indeholder
arbejdstøj og vintertøj til både kvinder og mænd. Vælg mellem tre fluorescerende
farver og ni farvekombinationer. Et komplet hi-vis-sortimentet i moderne design.

Glæd dig til:

  • Et stort udvalg af produktvarianter til kvinder og mænd
  • 3 typer materialekvaliteter til benklæder
  • Komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed

Med MASCOT® ACCELERATE SAFE lancerer MASCOT en fuld serie af arbejdstøj med høj synlighed til både mænd og kvinder. Produktsortimentet er nøje sammensat, så det dækker alle behov inden for alt fra byggeindustrien og håndværksfag til vindmølleindustrien og etablering af infrastruktur. I serien finder du produkter i tre fluorescerende farver; gul, orange og rød i i alt ni forskellige farvekombinationer. Derudover kan man i MASCOT® ACCELERATE SAFE finde et stort udvalg af produkter i lette, slidstærke materialer, som giver en uovertruffen bevægelsesfrihed – blandt andet produkter i 100% strækstof eller med strækstofzoner.

Produkter udviklet til kvinder

MASCOT® ACCELERATE SAFE rummer også beklædning særligt designet til kvinder, eksempelvis bukser, shorts og nederdele i MASCOTs DIAMOND-pasform. Denne pasform er særligt til de kvinder, der har mere end 20 centimeters forskel på hoftemålet og taljemålet. Derudover finder man T-shirts, fleecetrøjer, softshelljakker, skaljakker og vinterjakker udviklet til kvinder.

Synlighed og sikkerhed til alle brancher

Seriens bredde gør det muligt at dække alle behov i forskellige målgrupper, hvor der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for tøjet. Samtidig kan de individuelle ønsker fra den enkelte medarbejder indfries. Fælles for MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien er, at man opnår den højeste sikkerhed med produkter, der er godkendt efter EN ISO 20471, og som nemt kan kombineres under certificering, så man opnår den ønskede sikkerhedsklasse.

Smart design med brugeren i centrum

I udviklingen af MASCOT® ACCELERATE SAFE har produkternes udseende og design været i centrum. Det kan du blandt andet se på reflekserne, som er skrå og asymmetriske. Det giver visuelt et udtryk, der virker slankende og dynamisk for brugeren af tøjet. Derudover er reflekserne opdelte i designet, hvilket giver produkterne et smart og moderne præg. For at bibeholde den gode bevægelsesfrihed, som strækstofmaterialet i MASCOT® ACCELERATE SAFE giver, er reflekserne strækbare, og det samme gælder for CORDURA®-knælommerne af tovejs strækstof. Vil du vide mere om Mascot Accelerate Safe? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!