Gode erfaringer med højtrykslaminat

Boligselskabet VAB bygger nye boliger i Vølunden i Holbæk.

Projektelder Thomas Høtoft fortæller her om sine erfaringer med Alloc Original højtrykslaminatgulve:

”Vi har tidligere lagt trægulve i vore byggerier. Men på projektet i Vølunden har vi sigtet efter højtrykslaminat gulv grundet gode erfaringer fra tidligere byggerier både ved renovering og nybyg. Vi har tidligere testet Alloc’s højtrykslainatgulve af i mindre skala for at se hvad gulvet kunne klare og er i dag overbeviste om Allocs kvalitet og holdbarhed, og ikke mindst æstetik."

Berry Alloc gulve i byggeprojekter

"Vores holdning til laminatgulve var tidligere at holdbarheden ved hård brug ikke slog til, og at de rent æstitisk fremstod meget anderledes end originalt trægulv. Men vi testede så Allocs højtrykslaminatgulve. Gulvene er meget naturtro og har en lækker overflade. Vi indbyggede gulvet i mindre byggesager, og lod det tage de tæv som et gulv får ved normal brug.

Vi har i dag lagt Alloc højtrykslaminatgulve i flere af vore byggerier. Af helt store projekter kan nævnes Præstemarken som er 53 boliger og nu Vølunden etape 1 og 2 som består af hhv. 93 og 54 boliger. Derudover kører der andre projekter, og vi indbygger også gerne højtrykslaminatgulve ved mindre enkeltstående lejlighedsrenoveringer.

Set fra vores bygherrestol, oplever vi byggemæssigt ingen forskel i forhold til hvis vi sigtede efter traditionelle trægulve.

Vi oplever ikke at rådgivere og entreprenører stiller sig skeptiske eller fordyrende i forhold til traditionelle trægulve."  

AC Bella Sky hotel i København, stod overfor en større renovering af gulve på hotelværelserne og valgte Berry Alloc’s Original højtrykslaminatgulve.

Operations Director hos AC Bella Sky, Bo Hjorth Paarup fortæller:

”AC Hotel Bella Sky åbnede i 2011 med parket trægulve i værelserne, og de trængte efterhånden til en udskiftning. I den forbindelse vendte vi blikket mod andre alternativer, og her kom Allocs slidstærke og holdbare højtrykslaminatgulv ind i billedet. Højtrykslaminatgulvet bestod vores ’lakmus-test’, hvilket bl.a. indebar, at vi tegnede på gulvet, prøvede at ridse det, gå med høje hæle, rullede kufferter hen over osv.

Hos os er tidsfaktoren omkring rengøring og vedligeholdelse nemlig ret central. Her kunne vi hurtigt konstatere, at hvor det tager samme tid at rengøre Allocsgulve som hidtil, så er antallet af ridser og lignende, langt færre og eventuelle skader er nemmere at reparere ved brugen af højtryklaminatgulvene. Det kan mærkes i den daglige drift og som en ekstra bonus ligger produktet også i tråd med vores målrettede arbejde med bæredygtige løsninger og en positiv miljøprofil.”

BerryAlloc gulve til byggeprojekt

Højtryks laminatgulve

Stærke laminatgulve der sætter et eksklusivt præg på dit hjem

Vil du have et gulv der kan holde til lidt af hvert? Og skal det samtidig være smukt at se på og nemt at rengøre? Så er højtryks laminatgulvene Original og Grand Avenue fra Berry Alloc et godt bud.


Berry Alloc Grand Avenue laminatgulve

Gulvene i Grand Avenue-serien er lavet af højtrykslaminat, som er ekstra slidstærkt og derfor velegnet til den travle børnefamilie, ligesom det egner sig godt til mange erhvervsformål. I boligen egner det sig specielt godt til køkken, gang, stue, børneværelser og andre rum med høj aktivitet. Gulvene kan også bruges med gulvvarme (husk dampspærre).

Ekstra slidstærkt

Med Grand Avenue får du et gulv, der er særdeles modstandsdygtigt over for slitage, ridser, væske, snavs og sollys. Faktisk er det så modstandsdygtigt, at leverandøren giver livstidsgaranti ved anvendelse i privat bolig. Laminatgulvet er vandafvisende, behageligt at gå på, lydabsorberende og har et æstetisk udseende med brede lange planker og en lækker træoverflade.

Montage_allocLet at montere

Det er ikke besværligt at lægge et Grand Avenue-gulv. Du kan selv installere det ved hjælp af den smarte Alu-Loc-lås, der gør det nemt at skyde plankerne på plads. Og du sparer en arbejdsgang i forhold til et traditionelt laminatgulv, da plankerne allerede er påmonteret et lydabsorberende underlag.

Bæredygtigt og allergivenligt

Grand Avenue er blevet tildelt PEFC-mærket, har miljøcertifikat ISO 14001 og er anbefalet af Astma & Allergi Forbundet i Norge.

Kom ned i din lokale Bygma, så finder vi det rette gulv til dig.


Original

Grand Avenue - ekstra brede

Tilbehør

Vinder af Original højtryks laminatgulv

I december 2018 blev Ulla og Vagn de heldige vindere af et Original laminatgulv fra Berry Alloc til deres ferielejlighed i Hirtshals. Se i videoen nedenfor, hvilken forvandling deres ferielejlighed tog med det stærkeste højtryks laminatgulv på markedet.

FØR montering af Original laminatgulv

FØR montering af Original laminatgulv

EFTER montering af Original laminatgulv

EFTER montering af Original laminatgulv