Trafiksikkert tøj er et krav

På byggepladser stilles der krav om, at alle, som færdes på pladsen, er klædt på med sikkerhedstøj. Når du vælger arbejdstøj, skal du være opmærksom på hvilken af de tre sikkerhedsniveauer, der er påkrævet. Ved skiftende klassificering: Vælg klasse 3, så er du på den sikre side.

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige benlængde fra starten, da klassificeringen bliver ødelagt, hvis bukserne lægges op. Store print på det fluoroscerende område reducerer også klassificeringen. Åbentstående jakke reducerer synligheden. Brug derfor en Hi Vis t-shirt eller sweatshirt under jakken.           

Chauffør

Reflekstøj og synligt arbejdstøj til chauffører

     KL. 3     KL. 3

Renovation

     KL. 3     KL. 3

Brolægger

     KL. 3     KL. 3

Entreprenør

     KL. 3     KL.3

Vejarbejder

     KL. 3     KL.3

Håndværker

     KL. 3     KL. 2

Bygma fører stort udvalg af sikkerhedstøj

Hos Bygma finder du et stort udvalg af selvlysende sikkerhedsbeklædning fra bl.a. Mascot og Kansas.

Vi fører arbejdsjakker, arbejdsbukser, kedeldragte, veste, shorts, t-shirts og regntøj i HI-VIS. Vær synlig både i dagslys og mørke med sikkerhedstøj i fluorescerende orange, gul eller rød og med reflekser. Reflekserne gør dig synlig i mørke og den fluorescerende farve holder dig synlig i dagslys.

Husk

Det er arbejdsgiveren, som skal stille sikkerhedstøj til rådighed. Og det er medarbejderens pligt at bruge sikkerhedstøjet, når det er udleveret.

Sikkerhedshjelme og sikkerhedssko

Vi kan også hjælpe dig med at finde den rette sikkerhedshjelm og de passende sikkerhedssko, så dig eller dine kolleger er forsvarligt klædt på til arbejdet.