Rias polycarbonat facadepaneler

- slip lyset ind året rundt

RIAS facadepaneler bringer dagslyset ind i bygninger gennem både facader, tag og lysbånd. Alle RIAS Facadepaneler er i polycarbonat, og kan anvendes som en hel eller delvis facadeløsning uden at gå på kompromis med de arkitektoniske tanker.

Tidsbesparende og projekttilpassede løsninger

RIAS facadesystem leveres som projektilpassede løsninger, så dine projekter sparer mandetimer. Panelerne er lette i vægt og nemme at montere. Panelerne modtager du efter fer og not samlesystemet, så du undgår synlige samlinger. Med RIAS facadepanel har du mulighed for at skabe unikke designmuligheder, med stor lysgennemgang.

Facadepanelerne anvendes hyppigt i

Butikscentre, erhvervsbyggerier, lagerhaller, kontorbyggerier, boligbyggerier, sports- og aktivitetshaller.

Kort om RIAS

RIAS er grundlagt i 1959 og er specialiseret i termoplader og facadepaneler af polycarbonat. Hertil kommer muligheden for at tilbyde produktion af elementer af plast samt et kæmpe udvalg af plast til erhvervsformål.

Grønne ambitioner

Facadepanelerne består af 15-40% genanvendt polycarbonat.

RIAS er ESG certificeret og følger FN’s verdensmål og har særligt fokus på verdensmål 7, 12, 13 og 16.

Restaurant Braunstein

Saddeltag af 20 mm facadepanel, hvor hele huset er designet til at kunne skilles ad på en måde, som gør det muligt at genanvende de fleste af husets materialer

Dacapo

Dacapos to farverige haller viser, hvordan fleksiblitet, lethed og den brede farvepalette skaber unikke bygninger.

Sorø Fjernvarme

RIAS’ facadepaneler indgår som store vinduespartier i bygningens facade, hvor alle vinduer følger de skæve/dynamiske vinkler i bygningens konstruktion.

Wind Estate

Forsiden og bagsiden af hallen er forsynet med meget store facadepaneler i polycarbonat fra RIAS. Udover at tillade dagslyset at strømme ind spiller panelerne en vigtig rolle som visuelt visitkort for virksomheden.

Til stadig mere moderne facadeløsninger

Polycarbonat facadepaneler ses mere og mere på store byggerier her i Danmark, og har igennem adskillige år bevist sit værd rundt om i Europa. RIAS Facadepaneler anvendes som hel eller delvis facadeløsning og giver store muligheder for at skabe spændende løsninger uden at gå på kompromis med de arkitektoniske tanker.

RIAS Facadepaneler er primært tiltænkt byggerier, hvor totaløkonomi, lette konstruktioner, bæredygtighed, genanvendelighed og masser af lys har en betydning.

Besøg dit nærmeste Proffcenter

- og hør mere om RIAS facadepaneler

Fordelene ved facadepaneler

  • Unikke designmuligheder
  • Facader på facade
  • Ekstrem styrke, formstabilitet og høj vejrbestandighed
  • Stor lysgennemgang
  • God isoleringsevne
  • Spændende farvevirkninger
  • Ingen synlige samlinger, ubrudt facade m/Fer & Not system
  • Brandgodkendelse i klasse B-s 1, d0
  • Bæredygtighed og genanvendelighed - indeholder 15-40% genanvendt polycarbonat