DEWALT Perform & Protect

Det unikke Perform & Protect System fra DEWALT består af produkter, som overholder strenge krav til ét eller flere af følgende områder:

  • Vibration
  • Støv
  • Kontrol

Med de indbyggede sikkerhedsfunktioner i dette DEWALT sortiment kan du arbjede effektivt og sikkert i længere tid.

Logoet for Perform & Protect indikerer, at produktet har dit helbred i fokus uden at gå på kompromis med ydelsen eller holdbarheden.Avancerede løsninger til støvhåndtering

Med Perform & Protect bliver risiciene for støv og langsigtede lidelser reduceret betydeligt. Sortimentet indeholder masser af løsninger og tilbehør. For eksempel klasse-M støvsugere med automatisk filterrensning, skærme, hule udsugningsbor samt universale støvsugere, der er kompatible med værktøj af alle mærker.

Op til 50 % mindre vibration

Langvarige vibrationer kan give ”hvide fingre”. Perform & Protectvibrationslogoet indikerer, at vibrationsniveauet er blevet reduceret betydeligt, uden at det har forringet ydeevnen. SDS+ og SDS-Max-hamre har fx Aktiv Vibrations kontrol, som sænker vibrationerne med op til 50% sammenlignet med standardmodeller. Læs mere om "Hvide fingre"

Total momentkontrol

Værktøj med høje rotationshastigheder kan køre fast under arbejdet. Det giver risiko for personskade. I Perform & Protect-serien er der indbygget momentkontrol i værktøjet, så du altid er i fuld kontrol. Den elektroniske kickback-bremse, der er indbygget i slibemaskinerne, slukker værktøjet, hvis det kører fast.Vil du vide mere om DEWALT Perform and Protect produkterne? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!

Log ind i Proffshoppen og se dine priser

OBS: Du kan kun se priserne på DEWALT Perform & Protect produkterne nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se priserne.