Milwaukee PACKOUT™ gør det let at organisere værktøj og tilbehør

I en travl hverdag er det let at miste overblikke på byggepladsen, værkstedet og i din varevogn, ligesom det kan være tidskrævende at holde orden og styr på værktøj og tilbehør.

Med Milwaukee PACKOUT ™ har du altid det vigtigste grej med ud på jobbet. Du klikker bare skuffer, kasser og bokse ud af hylderne i værkstedet og klikker dem på hylderne i din bil. Det gør din arbejdsdag betydelig lettere, gør det nemmere at få rutineopgaverne løst, og dine kunder kan se, du kommer fra et professionelt firma, der har styr på tingene.

Frem til 11. august

Frit valg til 996,- ekskl. moms

Frem til 11. august kan du både starte og udvide din Milwaukee Packout samling til en super god pris. 

Hvorfor vælge Milwaukee PACKOUT™?

  • Der findes over 100 forskellige løsninge
  • Tåler selv de hårdeste forhold på byggepladsen
  • Metallåse og hjørneforstærkninger

Se hvor let din arbejdsdag bliver med Packout eller kom ned i din lokale Bygma hvor vi både fortæller og viser dig, hvordan du indretter din varevogn, værksted og byggeplads.Milwaukee PACKOUT™ til byggepladsen

Milwaukee PACKOUT™ modulsystemet giver dig ubegrænsede muligheder for at sammensætte det sæt der passer dig perfekt og som, monteret på en trolley, transporteres let rundt på byggepladserne.

Dine ansatte kan sammensætte modulerne på trolley'en, så de har præcis det el-værktøj, de skruer og beslag samt tilbehør med, som den pågældende opgave kræver.Indretning af varevogn med Milwaukee Packout

Milwaukee PACKOUT™ til varevogn

Milwaukee PACKOUT™ gør det også lettere at indrette og holde styr på værktøj, materialer, skruer og beslag når din varevogn er dit kørende værksted.

Modulsystemet hjælper dig med få det meste ud af pladsen i varevognen og gør det nemt at tage udstyr og tilbehør ind og ud. Du kan sågar montere en Milwaukee Packout køleboks til de varme arbejdsdage.Milwaukee PACKOUT™ til dit værksted

Milwaukee PACKOUT™ er også en stor hjælpe, uanset om du kun har lager med begrænset plads eller eller et stort værksted.

Systemets vægopbevaring er specifikt lavet til, at organisere dit værksted. Skuffer, værktøjskasser og opbevaring til skruer, beslag og tilbehør er nemme at klikke ind og ud undervejs i arbejdet.

Også det private værksted kan få gavn af PACKOUT. Private kan se hele udvalget af værkstedsinretning og opbevaring.

 

Start din PACKOUT™ samling her

Læg ud med de slagfaste og stærke monteringsplader og udvid løbende med opbevaringskasser og skuffer.