Smartlift klarer sliddet for dig

Tunge løft og dårlige arbejdsstillinger skal undgås. Smartlift er klar til at overtage den tunge del af arbejdet, når vinduerne skal monteres.
Der er stort fokus på at forbedre arbejdsmiljøet på de danske byggepladser. Og mange nye produkter kommer til for at modvirke arbejdsskader og nedslidning. Smartlift er et rigtigt godt hjælpeværktøj til dig, der har brug for at montere vinduer eller glasskillevægge.

Din nye bedste ven på byggepladsen

Smartlift er en avanceret lift med store sugekopper, der kan bruges til at løfte og håndtere store glatte flader, eksempelvis glasplader og vinduer. Vinduesliften er selvkørende og udfører alle funktioner for at få vinduet transporteret og placeret korrekt. Det gælder blandt andet løft, sideskift, udskydning af arm og kipning af emnet. Liftens finmotorik er imponeren-de, og du kan styre et vindue på plads med millimeters præcision via det lille betjeningspanel.

Bredt program og dansk kvalitet

Smartliftene består af en Indoor- og en Outdoorserie med hver deres unikke egenskaber i forhold til de arbejdsopgaver, der skal udføres. Med Smartlift kan du koncentrere dig om det gode håndværk og lade liften klare det tunge arbejde. Smartlift fås i forskellige størrelser, og den største model kan løfte helt op til 1.000 kg. Alle lifte fremstilles på Smartlifts fabrik på Mors, og service og support er helt i top. Kom ind i din lokale Bygma og hør mere.


Vil du vide mere om Smartlift? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!