JUMBO taglift

Spar tid og kræfter med en taglift

Anvend JUMBO Taglift som et nyttigt værktøj både indendørs og udendørs – tagliften er let og hurtig at montere, uden brug af værktøj.

Mange muligheder med liften

JUMBO Tagliftens driftssikkerhed gør den til en favorit bl.a. for tagdækkere og bygningsarbejdere. Tagliften er en fleksibel, hurtig og pålidelig liftenhed med mange anvendelsesmuligheder – som eks. materialetransport på byggepladsen ved renovering og reparationer i højden eller tagarbejde.
 
Som standard leveres JUMBO Taglift med et universallad med hængslede side, men JUMBO kan tilbyde et passende lad til flere forskellige byggematerialer og anvendelsesformer. F.eks. kan mere specialiserede typer af lad, såsom et tagstenslad med tagstensvogn og paller eller et containerlad med tipanordning, tilkøbes.
 

Ergonomisk korrekt arbejdsgang

Et JUMBO Taglift standardsæt har en maksimal højde på 11,5m og kan udbygges helt op til 19 m. Kapaciteten udgør 250kg. Knækleddet i toppen af liften gør det nemt at aflæsse godset fra ladet, hvilket letter arbejdsbyrden og kan give en mere ergonomisk korrekt arbejdsgang.

Tagliftens mange egenskaber

  • tagliften er let og hurtig at montere
  • tagliften er fleksibel, hurtig og pålidelig
  • liften har mange anvendelsesmuligheder
  • knækleddet i toppen af liften gør det nemt at aflæsse godset fra ladet

Vil du vide mere om tagliften fra JUMBO? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!