Tjep sømpistol til terrassebrædder

Nem og hurtig skjult montage af terrassebrædder


Fordele ved skjult montage af terrassebrædder med TJEP QUICK-FAST

  • Ingen brud på overflader - Patenteret system
  • Markant hurtigere at montere - Attraktiv totaløkonomi 
  • Et flottere resultat - Længere levetidVil du høre nærmere? Find din lokale Bygma her!

 


Ved brug af TJEP QUICK-FAST kan du opnå et flot resultat uden vandhuller om dine søm og skruer. Alt du skal bruge er fx en gasklammepistol, stiftepistol, dykkerpostil eller lignende fra Tjep og en QUICK-FAST, som vil gøre det nemmere og hurtigere for dig at montere terrassebrædderne uden at efterlade synlige brud på overfladen.

Fælles for alle pistoler fra Tjep er, at de har justerbar udblæsning, enkelt- og flerskudsaftrækker, no-mark gummianslag, justerbar slagdybde, indikation for tomt magasin og let fjernelse af "klemmer".

TJEP QUICK-FAST egner sig godt til alle bløde træsorter (nåletræ) som f.eks. tryk- og brunimprægneret træ, fyr, douglas, termotræ/varmebehandlet træ, sibirisk lærk og gran. Det kan derimod ikke anvendes til hårdt træ.

Du bør også være opmærksom på, at densiteten skal være mindre end 700 kg/m3, og fugtindholdet i træet max. må være på 18%. Når du monterer terrassebrædderne skal der være en afstand på min. 7 mm mellem brædderne for at sikre korrekt ventilering og vandafledning.

Tjep Quick Fast sømpistolTjep Quick Fast billede