Wera værktøj hos Bygma

WERA værktøj zyklop skralde

Wera Zyklop Pocket

Wera har lanceret en ny Zyklop skralde med integreret bit-magasin og kombi-optag til bits og toppe, kaldet Zyklop Pocket. Den giver dig uanede skruemuligheder, når du er på farten og fylder ikke meget mere end en almindelig skruetrækker. Her er et par highlights:

 • Kompakt Zyklop skralde med integreret bit-magasin
 • Du kan både bruge toppe og bits på Zyklop Pocket skralden. Begge er magnetiske optag, så toppe og bits er nemme at sætte på og udskifte.
 • Den har et frit drejeligt skraldehoved med 5 definerede fikseringer
 • Fintands-omskiftningsskralde (72 tænder) til lille returvinkel på kun 5°
 • Drejeligt bit-magasin, der ikke kan tabes, da det er integreret i håndtaget, til let udtagning og sikker opbevaring af bits.

Wera værktøj KK900 slagskruetrækker

Wera KK900 slagskruetrækker

Denne specielle Wera slagskruetrækker kan du både arbejde med i låst funktion = hvorved den kan bruges som en almindelig skruetrækker eller skruemejsel, og i ulåst funktion hvor fjederen i skruetrækkerens håndtag aktiveres og dermed giver skruetrækkeren et vrid, når du slår på den, så du kan løsne ekstra fastsiddende skruer.

Hammerslagsimpulsen omsættes i ulåst tilstand til en drejebevægelse med et løsningsmoment på op til 25 Nm. Der er intet tab af kraftoverførslen pga. den gennemgående klinge.

Håndtaget kan købes løst, de ekstra hærdede bits kan også købes løst - men det hele kommer også samlet i et sæt.

Slagskruetrækkerens egenskaber

 • Til løsning af ekstra fastsiddende skrueforbindelser
 • Har 2 indstillinger: Låst = fast skruemejsel og ulåst = løsningsmomentet aktiveres
 • Hammerslagsimpuls omsættes til en drejende bevægelse med et løsningsmoment på ca. 25 Nm – uden tab af kraft via den gennemgående klinge
 • Omskiftelig slagdreje- og skruetrækkerfunktion
 • Forener fordelene ved manuelle slagskruetrækkere, kompaktværktøj og skruemejslen med gennemgående klinge
 • Ekstra hærdede bits, der kan tåle slag fra hammeren (kan dog ikke bruge i power tools)

Håndværktøj til professionelle

Som professionel håndværker får du mange fordele ved, at handle som proffkunde. Du får både nem adgang til produktioninformationer, datablade samlet dokumentation på dine byggeprojekter og alle Bygmas Proffeservices. Samtidig får du adgang til hele Bygmas udvalg af værktøj og skruetrækkere

Også værktøj til privatkunder

På Bygma.dk kan du også handle som privatkunde, med adgang til mere end 70.000 varer. Håndværktøj er bare et lille udpluk af alle de professionelle og semi-professionelle varer, som Bygmas professionelle værdsætter.

Wera Joker selvjusterende gaffelnøgle

Wera Joker gaffelnøgle

Som med de fleste af Wera's innovationer, så kommer ideen fra vores brugere. Vi kunne forstå, at mange brugere ønsker sig et stykke universelt skrueværktøj med størst muligt anvendelsesspektrum, så de skal medbringe mindst muligt værktøj, som kan klare mest muligt.

Det skal være et stykke værktøj, som dækker over flere metriske - og tommemål. Det skal indstille sig automatisk på de forskellige skruestørrelser. Tage sikkert fat, ikke beskadige noget og give mulighed for en høj arbejdshastighed.

Derfor har vi udviklet Joker 6004, som via de trinløst og parallel førte kæber erstatter flere gaffelnøgler i enkeltstørrelser. Den indstiller sig selv til den rigtige størrelse trinløst når Jokeren sættes på den sekskantede møtrik eller skrue.

Mere om Wera Joker

Den integrerede løftearmsmekanisme klemmer den sekskantede skrue eller møtrik sikkert fast mellem kæberne, hvilket mindsker risikoen for at rutsje af og beskadigelser af arbejdselementet betydeligt.

Skraldefunktionen sørger for hurtig og gennemgående skruning uden man skal tage værktøjet af. Via udnyttelse af hjørnevidde-prismerne kan en returvinkel på kun 30° realiseres.

En-arms-konstruktionen i forbindelse med skraldefunktionen og hjørneviddeprismet gør det også muligt at arbejde under trange montageforhold. Med andre ord den selvindstillelige Joker 6004 er det perfekte, universelle skrueværktøj.

Selvjusterende. Tager godt fat. Skralder.

Find Wera i din lokale Bygma

Billeder, video og ord kan sagtens beskrive et godt og innovativt værktøj, men du vil helt sikkert holde det i hånden og mærke det i brug.

Derfor står vores professionelle medarbejdere også klar til at vejlede dig, når værktøjskassen trænger til at blive opgraderet med nyt grej.

Få råd og vejledning om det nyeste Wera værktøj i din lokale Bygma og bliv en Wera tool rebel.