Betaling

På Bygma.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA Dankort, Visa Electron og MobilePay.

Betaler du med Dankort eller kreditkort, bliver beløbet reserveret hos PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Bygma. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betalingsdata sendes til NETS i krypteret form (SSL), og på intet tidspunkt kan eller vil Bygma få adgang til dine personlige betalingsdata, ligesom disse data ikke opbevares i vores betalingssystem.

Ikke selvrisiko med betalingskort
Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data, som sendes i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Bygma eller andre har mulighed for at læse eller udtrække disse data.

Betaling af fakturaer via Bygma.dk
Som kontokunde kan du betale dine faktuer via din konto på Bygma.dk. Du kan betale fakturaer som både privatkunde og professionel kunde. Efter indbetaling, bliver betalingen behandlet og efter 2-3 hverdage, vil fakturaen blive udlignet på din konto.