0

Kompakt 18 V XR slagnøgle

- med højt moment og total kontrol

DeWalt lancerer en kraftfuld slagnøgle med kulløs motor, der yder op til 447Nm vedvarende drejningsmoment og op til 3100 slag pr. minut. Med en længde på blot 178 mm og en vægt på kun 1,5 kg har maskinen masser af kraft og er samtidig kompakt nok til at kunne bruges, hvor pladsen er trang.

Slagnøglen giver dig både ”Low, Precision Wrench™ og High speed”

Slagnøglen har tre indstillinger: Low, Precision Wrench™ og High speed. Det giver dig optimal kontrol over opgaven, og samtidig minimerer du risikoen for at ødelægge emnet eller tilbehøret.

  • "Low" giver maskinen en lavere hastighed og bruges til sarte befæstelsesopgaver. Samtidig har du fuldt omdrejningstal ved bagudgående gear, hvor højt moment er et mindre problem.
  • "Precision Wrench™" har fuldt omdrejningstal i fremadgående gear, indtil værktøjet begynder at slå. Værktøjet bremser, så du kan stoppe, og slår da med 3100 slag/minut, hvis højere moment er påkrævet. "Precision Wrench™" i bagudgående gear slår med højt moment for at løsne bolten. Når værktøjet mærker, at bolten er løsnet, sætter det hastigheden ned, så bolten ikke skrues helt af.
  • "High speed" har fuld hastighed ved både højre- og venstreløb. Maskinen yder op til op til 813Nm moment ved særlig stædige bolte.

Godt greb og godt overblik

Slagnøglen har gummibeklædt greb for optimal komfort og kontrol. Det hvide LED-lys har forsinkelseseffekt, så det øger overblikket og giver lygte-funktion.Vil du vide mere om DeWALTs 18 V XR slagnøgle? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!