Havemaskiner

Ryobi haveredskaber - Få glæde af ledningsfrie maskiner

Ryobis store udvalg af haveredskaber giver dig friheden til at holdevillahaven og sommerhuset flot, når du udnytter kombinationen af 18 volt eller 36 volt batterier. Du kan trygt erstatte dine benzindrevne og elektriske havemaskiner med Ryobi.

Ryobi har længe været kendt for at levere 18v værktøj, der giver høj ydeevne til overkommelige priser. Redskaberne til haven er ingen undtagelse. Selvom det er batteridrevet havemaskiner, får du en plæneklipper, hækkeklipper eller motorsav, der leverer styrke. tilstrækkelig spænding samt glæden af, at dine 18v One+ havemaskiner er helt ledningsfrie. 

I Bygmas sortiment finder du alt til dine udendørs opgaver, lige fra fugerensere, der gør det let at holde indkørsel og terrasse flot, til batteridrevne plæneklippere. 

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Ryobi havemaskiner til hele året

  Med de milde vintre i Danmark, er havemaskiner ikke længere kun til højsæsonen. Derfor er kvalitet, vedligehold og stærke batterier vigtigt, når du handler ind til at holde haven flot.

  Hvor foråret markerer starten på højsæsonen, er sommeren den tid på året hvor haven typisk kræver mest vedligeholdelse, og her kan en havemaskine lette en stor del af arbejdet og spare dig for en masse tid.

  En batteridrevet plæneklipper er mere miljø- og nabovenlige

  I sommerhalvåret holder du græsplænen flot, både hjemme og i sommerhuset.

  Med de batteridrevne Ryobi plæneklippere er du garanteret maskiner, der klarer selv de helt store haver. Samtidig er du sikret et sundt og godt forhold til naboerne: De batteridrevne plæneklippere er bare mere nabovenlige!

  Batteridrevet hækkeklipper gør det let

  I takt med de milde vintre bliver hækken oftere et projekt til både forår og efterår. Derfor er High Performance batterier og lav vægt vigtig, så du hurtig og effektivt holder hækken flot. 

  Skal buske og træer beskæres fører vi også Ryobis batteridrevne kædesave.

  ... også fugerenser, løvsuger og havesprøjte

  Både terrassen, indkørslen og gangearealer bliver ofte glemt.

  Der er ingen grund til at kravle rundt på knæene, for med en Ryobi fugerenser og havesprøjte kan du både rense sokler, fliser og terrassebrædder uden at skulle slide hårdt!

  Ryobi batteridrevet havemaskiner

  High Performance og Max Power

  Ryobi tilbyder en bred vifte af batteridrevne haveredskaber, som hos Bygma primært omfatter 18V ONE+ sortimentet.  Serien omfatter også de helt nye kulfri High Performance maskiner, der har ekstra lang driftstid.

  ONE+ High Performance-serie er optimal 18V

  High Performance serien har den mest avancerede kulfri teknologi i Ryobis sortiment.

  Den optimerede høj-energi motor roterer hurtigere og giver mere kraft. Sammen med vores ONE+ batterier får du en enestående driftstid.

  Max Power til de krævende udendørsopgaver

  Max Power systemet fra RYOBI mindre emission, færre vibrationer og et reduceret støjniveau.

  Systemet giver dig det bedste fra to verdener med tilstrækkelig kraft til krævende haveopgaver som træfældning og plæneklipning, mens værktøjerne er lette og batteridrevne, perfekt til beskæring af hæk og græs.

  Så uanset om du anvender batteriet i en plæneklipper eller en trimmer, er Max Power det smarte valg for dig og miljøet.... også fugerenser, løvsuger og havesprøjte

  Guides relateret til havemaskiner

  Ryobi One Plus batterier

  Ryobi batterier og ladere

  Find og vælg mellem 1,5 - 2,5 - 4,0 - 5,0 og nu også 9,0 AH batterier afhængig af hvilken maskine det er til.

  Ryobi One Plus Guide

  Guide til Ryobi One+

  Bliv inspireret og læs om forskellene på One+, High Performance og Max Power produkterne.

  Udvalg af havemaskiner fra Byma

  Udvalg af havemaskiner

  Hos Bygma kan du købe alt fra batteridrevet robotplæneklipper til effektive højtryksrensere under havemaskiner