Skruetrækker

En skruetrækker er noget af det mest anvendte værktøj og med god grund. Bygma har et stort sortiment af skruetrækkere, som passer til forskellige kærvtyper. Hvis du mangler mere end en skruetrækker, kan du også finde et skruetrækkersæt hos Bygma.

Alt afhængigt af hvilket materiale, du arbejder med, er det vigtigt, at du bruger den rigtige skruetype, for at sikre det bedste resultat. Det er tilsvarende vigtigt, at den rigtige skruetrækker bliver brugt, så resultatet bliver holdbart.

Vi forhandler flere kendte mærker indenfor skruetrækkere, bl.a. Wera, som er kendte for at være innovations dygtige og Stanley, som er kendte for deres ekspertise. Bygma sælger produkter til de professionelle og gør-det-selv-folket, som går op i, at kvaliteten er i orden.

Hvis du skal i gang med et større arbejde, som kræver, at du skal bruge mange skruer, kan du også investere i en boremaskine, som du kan finde hos Bygma. Det kan gøre dit arbejde hurtigere og mere effektivt.

Få 10% rabat

Vil du have 10% rabat på et stort udvalg af vores skruetrækkere samt mange andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle