Stolt officiel partner af
Team Visma | Lease a bike


Official partner

Bygma er officiel partner for Team Visma | Lease a Bike

Bygma er stolt officiel partner for verdens bedste cykelhold Team Visma | Lease a Bike og herunder Danmarks – måske – største sportsnavn, Jonas Vingegaard. Det er en perfekt kobling mellem Visma | Lease a Bike og Bygma, når vi taler om værdier og ambitioner. Der er tale om et cykelhold, der er forberedt ned til mindste detalje og hele tiden skruer på knapperne for at optimere og forløse deres store potentiale.

- I Bygma er vi virkelig stolte over at være den første danske partner for Visma | Lease a Bike, hvor vi kommer til at blive en del af en succesfortælling. I Bygma er vores slogan ”Ikke for amatører,” og med to Tour de France-sejre i træk og målet om en tredje, kan man roligt sige, at det også gælder for Visma Lease a Bike, lyder det fra adm. direktør i Bygma, Klaus Hadsbjerg.

Han bliver suppleret af Sander Kruis, kommerciel direktør for Team Visma | Lease a Bike, der er begejstret over det nye partnerskab med Bygma. - Vi er glade for at byde Bygma velkommen som vores partner. Deres dedikation til kvalitet og innovation stemmer stærkt overens med vores egne værdier. På den måde kan vi sammen sigte mod at forblive i front. Vi ser frem til at arbejde sammen og realisere vores fælles mål, siger han.

- Med Bygma får vi en stærk partner i ryggen, hvor kvalitet og professionalisme er i højsædet. Det harmonerer præcis med den måde, som vi driver Visma | Lease a Bike, lyder det.

Til nye højder

Tour de France – med Bygma på tøjet!

Tour de France er en af de største sportsbegivenheder i hele verden. Derfor giver sponsoratet os en fantastisk mulighed for at udbrede kendskabet til Bygma som virksomhed, og hvad vi står for. Når der til sommer skal køres på de franske landeveje, vil det være med Bygmas logo på Team Visma | Lease a Bikes trøjer og bukser.

- Igennem de sidste år har Visma Lease a Bike og Jonas Vingegaard skabt noget der minder om en dansk folkevandring til TV-skærmene og ikke mindst de danske landeveje, da der var Grand Depart i Danmark. Samarbejdet med Visma Lease a Bike giver os en enestående mulighed for at støtte op om verdens bedste cykelhold, siger adm. direktør i Bygma, Klaus Hadsbjerg.Jan Tratnik

Jonan Vingegaard

Christophe Laporte

Matteo Jorgenson


Sepp Kuss

Tiesj Benoot

Wilco Kelderman

Wout Van Aert
Team Visma og Jonas Vingegaard

Danmarks største sportsnavn

Med Jonas Vingegaard som en central figur på Team Visma | Lease a Bike holdet, har holdet nærmest gået hen og fået national karakter. Jonas Vingegaard er med sine to Tour de France-sejre blevet en af de absolut største sportsnavne i Danmark og med sin dedikation, hårde arbejde og bevidsthed om egne styrker, vist at det er muligt at opnå selv de største mål.

2024 bliver en kamp mod tiden for Jonas Vingegaard henimod at blive klar til jagten på den tredje Tour de France-sejr i træk. Det voldsomme styrt under Baskerlandet rundt, har betydet en langsom genoptræning og Team Visma | Lease a Bike har meldt ud at Jonas kun stiller til start, hvis han er 100% klar.

I Bygma tror vi på Jonas Vingegaard og støtter hans kamp for at blive klar og tage den tredje Tour-sejr i træk! Allez allez allez Jonas!

Forrest i feltet

DELTAG GRATIS I

TOURSPILLET 2024

Tour de France er lige om hjørnet og i den forbindelse er Bygma gået sammen med Holdet.dk om dette års TOURSPILLET 2024.

Som kunde i Bygma kan du og dine kollegaer deltage gratis i TOURSPILLET 2024, men I skal være hurtige for vi har kun 5.000 gratis pladser.

Så skynd dig at melde jer til og så kan du en gang for alle få vist, at DU er den bedste Tour sportsdirektør.

Ud over håneretten, vil der også være store præmier til vinderen af dette års TOURSPILLET 2024.

Sådan får du adgang til TOURSPILLET 2024 Guld+ og er dermed med i opløbet om at vinde store præmier:

SMS ’TVL’ til 1910 og få tilsendt din aktiveringskode.

Held og lykke!

Official partner