Mus

Har du fået ubudne gæster og leder efter bekæmpelsesmidler til mus og rotter, så kan du finde det her. Bygma forhandler musefælder, rottefælder, musemiddel og muselokkebokse, afhængigt af hvilke midler du vil bruge til at bekæmpe mus og rotter med.

Hvis du har fået mus i hjemmet, kan det være et stort problem. De kan forårsage skader på dit hus, da de kan gnave sig igennem dine vægge, møbler, ledninger samt mange andre ting. Derudover kan de medbringe sygdomme, så der kan opstå smittefare, hvis de fx gnaver sig ind til maden. Bekæmpelse af musene er altså rimelig essentiel.

Hvis du vælger at bruge musefælder, er det vigtigt, at du køber nok. Vil du være sikker på at få bugt med musene, skal du ikke spare på antallet. Det er ligeledes vigtigt, at du har tilstrækkeligt musemiddel for at opnå det bedste resultat.

Midlerne til musebekæmpelse kan både bruges uden- og indenfor. Hvis musene har gravet huller i din have, kan du med fordel bruge en musefælde med madding i. Musefælden stilles ved hullet, hvor du kan anbringe en spand over, hvorefter du skal tjekke regelmæssigt til den.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle