Bordbænkesæt

Bygma forhandler flere artikler til legepladsen. Børn elsker at lege, gerne udenfor og på en legeplads. Hos Bygma kan du finde produkter, så du kan skabe din egen legeplads i haven. Vi har et udbud af bl.a. legeborge, børnebord og rutsjebaner.

En legeborg eller et legetårn kan sikre dine børn mange timers glæde og sjov ude i din have. Udover at børnene leger og har det sjovt, får de samtidig en masse frisk luft, hvilket kun er et plus. Alle legeborgene har en rutsjebane. Derudover findes der varianter med gynger og nogle med klatrevægge.

Hvis du gerne vil skabe en rigtig legepladsstemning, kan du også købe et børnebord, som de små helt sikkert vil elske. Du kan også finde flere elementer til udendørsleg på Bygma.dk eller i et af vores mange byggecentre. Du kan fx finde gyngeheste eller andre gynger til din legeborg.

Har du allerede et legetårn derhjemme, hvor rutsjebanen blot trænger til at blive skiftet ud, kan du finde en ny hos Bygma. Vi forhandler rutsjebaner i forskellige farver fra bl.a. Plus, som leverer ordentlige kvalitetsprodukter.

Få 10% rabat

Hos Bygma kan du få 10% rabat på mange af produkterne til legepladsen samt et stort udvalg af andre varer. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du bl.a. også se dine fakturaer. Det er nemt og gratis at oprette sig, og du kan få rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle